SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ali Kemal Geliyii Filmi Motor Diyecek

Ali Kemal Geliyii Filmi Motor Diyecek
Bu haber 13 Eylül 2020 - 19:50 'de eklendi.

Yönetmenliğini Yaşar Seriner’ in ve Vedat İnce’nin yapacağı Kültür Bakanlık Destekli Aile komedisi ”Ali Kemal Geliyiii” set için son hazırlıklarını yapıyor.Danışmanlığını Oktay Akişli’in yaptığı filmin basın lansmanı oyuncuların ve basının katılımıyla gerçekleştirildi.
Filmin başrollerinde Ateş Fatih Uçan, Altan Erkekli, Selda Alkor, Veysel Diker, Ceyda Tepeliler, Betül Şahin, Levent Sülün, Hülya Uçan, Hakan Çankaya, İsmail Semih Habiboğlu, Ümit Özdemir, Deniz Oral, Bülent Mert, Barboros Dikmen ve sürpriz konuk oyuncuların yer aldığı kadro set için 15 Eylül’ü bekliyor.

Çekimlerine Bandırma’ın Edincik kasabasında başlayacak filmin konusunun yediden yetmişe herkesin izleyebileceği Aile Komedisi tadında olması dikkat çekiyor.
Birçok komedi filminden’de tanıdığımız Ateş Fatih Uçan’ın bu kez ”Ali Kemal Geliyiii” filminde başrolde izleyicinin karşısına çıkıyor.

Konu
Ali Kemal doğup büyüdüğü Bandırma’nın şirin kasabası Edincek’ de Annesi ve Babasıyla yaşamaktadır.
Üniversite’ den Optisyen mezunu olan Ali Kemal bir türlü okuduğu ve mesleği olan Optisyen işini yapamamaktadır, fakat hayalinde günün birinde kendi Optikçi dükkanını kurmak var.
33 yaşında bekar ve işsiz olan Ali Kemal zamanını mahallesinde geçirmekte, hiç anlaşamadığı ve belalısı olan Haşmet’ le sıkça uğraşır.
Şirin ve küçük bir kasaba olan Edincik, turistlik için gelenler yabancılar ve yeni taşınanlar hemen dikkat çekiyor, bundan dolayı Ali Kemal’in bütün dünyası değişiyor.
Mahalleye yeni taşınan Hülya’ya gönlünü kaptıran Ali Kemal bugün’e kadar Aşık olabileceği kızlardan kaçan, duygusal yakınlık hissetmediği hiçbir kızla konuşmayan Ali Kemal yanı başına kadar gelen bu Aşk’a fazla direnemeyecek ilk görüşte Aşkın esiri olacaktır.
Fakat, Hülya daha önce yaşadığı olumsuz ilişkilerden canı yanmış olacak ki erkeklere olan güveni kırılmış durumda, Ali Kemal’in Hülya’nın kalbini kazması hiç kolay olmayacak.
Bu Aşk macerası hem ikisinin başına hemde mahallelinin başına çok iş açacak bol komedili eğlenceli maceralı günler bizi bekliyor…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa