SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ali Özcan Dursun Medyada Adından Söz Ettiriyor!

Ali Özcan Dursun Medyada Adından Söz Ettiriyor!
Bu haber 08 Mayıs 2020 - 1:39 'de eklendi.

Genç girişimci başarılara imza atıyor…

Umut Uçar- Günümüzde yazılı basın kaynaklarının azalması ile birlikte internet yayıncılığı yapan pek çok kurum medya sektörü içinde kendini göstermeye başladı. Medya içinde kendini göstermek için çalışan emek sarf eden pek çok girişimci var. Fakat bunların arasında işinde gerçekten de başarılı olan, ses getiren genç bir girişimci var, Ali Özcan Dursun!

Medya sektörüne başarılı bir giriş yapan Ali Özcan, yapmış olduğu televizyon programlarıyla da hızla adından söz ettirmeye başarıyor. Sayısız organizasyon, Pr, Reklam çekimleri, tv programları, tanıtım ve ödül törenleri Ali Özcan’ın yapmış olduğu çalışmalardan sadece birkaçı.

Yaptığı çalışmalarla da çevresinden büyük bir beğeni toplayan Ali Özcan, düzenlediği organizasyonlarla da tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Yapmış olduğu çok sayıda ödül törenleriyle de pek çok ünlü ismi onore ederek ve onları ödüllendirerek medya sektöründe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Medyada sayılı değerli isimlerin arasında yer almayı hedefleyen Ali Özcan, gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ile sıklıkla adından söz ettiriyor.

En son 2019 yılında gerçekleştirdiği  “KADINA ŞİDDET İNSANLIĞA İHANET” sloganıyla düzenlenen Altın KANAT Ödülleri Töreni ile de başarılarına bir yenisini daha ekledi. İlk kez düzenlenen bu ödül gecesi büyük bir ses getirdi. Pek çok ünlü isim bu özel gecede ödüllerini aldı. Yılmaz Morgül,Aydan Şener, Nuri Alço, Tamer Karadağlı gibi ünlü isimler de ödül alanlar arasında yerlerini aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa