SON DAKİKA

Haber Ekspress

“Altın Kanat Ödülleri” Çok Yakında Sahiplerini Bulacak!

Altın Kanat Ödül Töreni’nde yılın en iyileri seçilecek…

“Altın Kanat Ödülleri” Çok Yakında Sahiplerini Bulacak!
Bu haber 03 Ağustos 2018 - 11:56 'de eklendi.

İş ve ekonomi dünyasının birbirinden iddialı markaları ve yılın en iyi sanatçıları ‘Altın Kanat Ödülleri Gecesi’nde taçlandırılacak. Yılın en iyileri, muhteşem bir geceyle bu yılın en prestijli ödüllerinin sahibi olacak.

Ayrıca bu muhteşem gecede Türkiye ve dünyanın önde gelen takı firmaları, birbirinden ünlü ve değerli sanatçılara, yeni sezon tasarımları olan takıları hediye edecek.

İşinde iddialı, en iyi olan ve en seçkin mekan, marka olduğunu ispatlayan firmalar, bu gecede Alia Media‘nın ev sahipliğinde ve birçok ünlünün katılacağı Altın Kanat Ödülleri’ töreninde ödüllerini alacak. Gecede birçok ünlü sanatçının da sahne alacağı konuşuluyor.

Sanat, siyaset, cemiyet ve iş dünyasından birçok ünlünün yer alacağı gece oldukça ses getireceğe benziyor. Altın Kanat Ödül Töreni’nin yılın en görkemli, en prestijli töreni olacağı şimdiden kulislerde konuşulmaya başlandı bile.

Bilindiği üzere Alia Media geçtiğimiz ay “İşte İşimiz En İyi Marka”ödül törenini gerçekleştirmişti. Yine o gecede birbirinden ünlü sanatçılar ve markalar ödül almıştı. O muhteşem gecenin sunucusu Okan Karacan şovlarıyla geceye renk katmıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa