SON DAKİKA

Haber Ekspress

Altın Zirve Ödülleri Sahiplerini Buldu

Altın Zirve Ödülleri Sahiplerini Buldu
Bu haber 24 Aralık 2020 - 0:46 'de eklendi.

Sanat, iş ve medya dünyasından ünlü isimlerin akın ettiği ödül töreninde ‘ÇOCUK İÇİN DEĞER’ sloganıyla ödüller sahiplerini buldu…

Alia Media bünyesinde Esra Karataş,  Enes Furkan Bilgiçli ve Ebru Özkan organizatörlüğünde gerçekleştirilen Altın Zirve Ödülleri Profilo Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Geceye katılan tüm konukların maske mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ettiği gözden kaçmazken, tüm davetliler ‘ÇOCUK İÇİN DEĞER’ sloganıyla geceye yoğun katılım gösterdi.

Gece, Alia Media’nın ev sahipliği ile iştesonhaber.com ve Beşiktaş Belediyesi himayesi altında Aralık ayına damgasını vurdu.

Gökay Kalaycıoğlu ve Tuğba Özay’ın sunumuyla gerçekleşen ödül töreninde; Yılmaz MorgülBanu AlkanTuğçe KandemirMurat Övüç ve Fatih Bulut’da ödüle layık görülen isimler arasındaydı. Gecede aynı zamanda Ahmet Selçuk İlkan ve Selçuk Ural’da Yaşam Boyu Onur Ödülüne layık görüldü.

Çocuğa şiddet ve istismar noktasında son dönemde ülkemizde ve dünya genelinde artan vakalara tepki ve farkındalık amaçlı düzenlenen ve ‘ÇOCUK İÇİN DEĞER’ sloganı ile gerçekleşen yemekte konuşma yapan gecenin sahipleri ve organizatörleri olan Esra Karataş, Enes Furkan Bilgiçli ve Ebru Özkan şunları kaydetti; “Her yıl organize ettiğimiz 6 organizasyondan birini daha güzel bir şekilde yapmanın gururu içerisindeyiz. Gecelerimizin her biri farkındalık yaratmak amacıyla düzenlemektedir. Bizi başarılı ve farklı kılanda budur. Bu gecemizde de ‘ÇOCUK İÇİN DEĞER’ sloganıyla çocuklara farkındalık yaratmak amacıyla düzenliyoruz. Çocuklar en değerli varlığımız ve bizlerinde geleceğidir. Geleceğimize sahip çıkmak adına bizlere destek veren, sanatçılarımıza, belediyelerimize ve belediye başkanlarımıza, iş insanlarımıza, katılan tüm misafirlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa