SON DAKİKA

Haber Ekspress

AMAÇ HİZMETSE, ZEKİ PÜSÜR VAR

Büyükçekmece’nin tanınmış ve sevilen simalarından Zeki Püsür’ü ziyaret ettik. Hem geçmiş olsun dileklerimizi ilettik hem de hoş bir sohbet gerçekleştirdik.

AMAÇ HİZMETSE, ZEKİ PÜSÜR VAR
Bu haber 07 Şubat 2021 - 17:42 'de eklendi.

Semtlerin hafızaları vardır; müze, köprü, kütüphane, ibadethane gibi. Bunlar o semti diri tutarlar, gelişmesinde önemli rol oynarlar. Bir de çocukluğu, gençliği ve olgunluk dönemi aynı semtte geçmiş insanlar vardır. İşte onlar da o semtin hafızalarıdır. Zeki Püsür de onlardan biri…

SEKTÖRÜN DUAYENİ

1980’li yılların ikinci yarısında Büyükçekmece’ye geldiğini söyleyen pastacılık sektörünün duayen ismi Zeki Püsür, 30 yılı aşkındır iki önemli işletmede müdür olarak Büyükçekmece halkına hizmet ettiğini dile getirdi. İnsanlara; samimi, içten, abi – kardeş ilişkisiyle yaklaştığını dile getiren Püsür, “Ben Büyükçekmece halkını, Büyükçekmece halkı da beni sevdi” dedi.

“BEYİN KANAMASI GEÇİRDİM”

Püsür, yaklaşık 6 ay önce geçirdiği ciddi rahatsızlık hakkında ise şunları söyledi:

20 Temmuz’da aniden bayılıp düştüm. Ayıldıktan sonra zar zor eve gelip oradan da hastaneye gittim. Beyin kanaması geçirdiğimi söylediler ve Bakırköy’deki Mazhar Osman Hastanesi’ne sevk ettiler. Arkadaşlar durumumu Büyükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Hasan Akgün’e bildiriyorlar, Başkanımız da gereken her şeyi yapacağını ve ameliyatı gerçekleştireceğini söylüyor.

“AMELİYATIMI MURAD ASİLTÜRK YAPTI”

Akgün’ün devreye girmesiyle, ameliyatını Op. Dr. Murad Asiltürk’ün gerçekleştirdiğini ifade eden Püsür, “Ameliyatım 7 buçuk saat sürdü. Dört gün yoğun bakımda kaldıktan sonra normal odaya geçtim. Sayın Başkanımıza ne kadar teşekkür etsem azdır. İBB Sağlık İşleri Daire Başkanımız Sayın Önder Yüksel Eryiğit’e de müteşekkirim. Yoğun bakımdaki hemşireler yaklaşık her saatte bir Sayın Eryiğit’e sağlık durumum hakkında bilgi verdiklerini söylediler” dedi. Ameliyatın ardından evde dinlenirken pıhtı atması sonucu bacağının şiştiğini dile getiren Püsür, Başkan Akgün’ün Bakırköy’deki bir hastanede kendisini tedavi ettirdiğini söyledi.

“7 BİN KİŞİ ARADI”

Rahatsızlandığından bu yana kendisini yaklaşık 7 bin kişinin aradığının altını çizen Püsür, “Savcılığımızdan kaymakamlığımıza, emniyetimizden siyasi parti temsilcilerimize kadar her kesimden dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

“VİDANJÖRDE SIRA BEKLİYORDUK”

Püsür, Başkan Akgün’ün hizmetleri hakkında ise şu ifadelere yer verdi:

Büyükçekmece’de alt yapı yoktu. Gençler vidanjörün ne demek olduğunu bilmezler ama biz vidanjör için bile sırada beklerdik. Sayın Hasan Akgün belediye başkanı seçilir seçilmez al yapı çalışmalarına başlandı ve hem kötü kokulardan hem de vidanjörlerden kurtulduk. TÜYAP Fuar’ını Büyükçekmece’ye kazandırdı, denizimizin kirlenmesinin önüne geçti… Hizmetleri gerçekten saymakla bitmez. Yapılmakta olan yeni sahil düzenlemesi projesini inceledim, hayran kaldım. Sayın Ekrem İmamoğlu’nun İBB Başkanı seçilmiş olması da ilçemiz için çok iyi oldu. Önceki dönemlerde konulan setler ortadan kalktı.

Pastacılık sektörünün duayen ismi; “Amaç hizmetse, Zeki Püsür var” diyerek sözlerini noktaladı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa