SON DAKİKA

Haber Ekspress

“Amacımız yer gösteren değil yol gösteren olmaktır”

“Amacımız yer gösteren  değil yol gösteren olmaktır”
Bu haber 06 Mayıs 2019 - 12:19 'de eklendi.

Dünyanın ilk gayrimenkul firması olma özelliğini taşıyan Coldwell Banker, Metaş Gayrimenkul tecrübesi ile birlikte Çatalca halkına hizmet veriyor. Emlakçılık anlayışılını gayrimenkul danışmanlığı haline getiren ve profesyonel bir ekiple müşterilerine hizmet veren Coldwell Banker, sektörün bayrak kuruluşları arasında gösteriliyor.

2007 yılından itibaren gayrimenkul danışmanlığı ile hizmet veren Süleyman Aktaş, Coldwell Banker ile hedefini bir adım daha ileriye taşıyarak emlakçılık sektörüne yeni bir boyut kazandırmayı amaçlıyor. Firmayı ve hizmetlerini anlatan Aktaş, Coldwell Banker kalitesini Çatalca halkı ile buluşturdukları için memnun olduğunu söylerken, profesyonellik ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeyeceklerini de vurguladı.  Aktaş, gayrimenkul sektöründeki hedeflerini anlatırken; ”Amacımız yer gösteren değil, yol gösteren olmaktır” ifadelerini kullandı.

”Sektörde ciddi boşluklar var”

Gayrimenkul sektörü içinde boşluk olduğunu ifade eden Coldwell Banker Metaş Gayrimenkul Yöneticisi Süleyman Aktaş, profesyonel bir kadro ile bu boşluğu doldurmak istediklerini belirtirken, ” Gayrimenkul sektörü içerisinde ciddi boşlukların olduğunu gördük. Nedir bu boşluklar; Kurumsal bir yapının olmaması, piyasa analizlerinin doğru yapılmaması, rastgele fiyat verilmesi, internet rakamları veya kulaktan duyma fiyatlarla sürdürülen bir çalışma sisteminin olması. Bu çalışma tarzı sektörel anlamda ciddi bir boşluk oluşmasına ve piyasada fiyat kirliliği olmasına sebep oldu. Biz kurumsal yapımız ve gayrimenkul üzerine tüm eğitimleri almış kadromuzla gerçek bedeller üzerinden giderek hem alıcı hem de satıcıların işlemlerini reel piyasa bedelleri üzerinden yapmasını sağlayacağız. ” ifadelerini kullandı.

”Reel değerleri göz önünde bulunduruyoruz”

Pazarlama stratejilerinin müşteri odaklı olduğunu belirten Aktaş, ”Bizim pazarlama tarzımız tamamen şeffaflık ilkesine göre kurulmuştur. Sadece alıcı ve satıcının taleplerini karşılamak değil; satılacak olan gayrimenkullerin ince ayrıntıları üzerinde durarak, reel piyasa analizi, rakip analizi, talep analizi gibi doğru analizleri yaparak ve mevcut rakamların üstüne koyarak veya düşük rakamlar söyleyerek değil; reel değerleri göz önünde bulundurarak danışmanlık hizmetimizi en doğru şekilde vermeyi amaçlıyoruz. 2019 yılında Türkiye’nin ekonomik boşluğa düştüğü, emlakçılığın gayrimenkul danışmanlığına dönüşerek daha profesyonel şekilde yapılması gerektiği kanaatindeyiz. Bu nedenle, doğru rakam, doğru zaman, doğru kazanç ilkesini baz alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Hedef; bölgeye hakim olmak

Çalışma alanlarının sadece Çatalca ile sınırlı olmadığı bilgisini veren Aktaş, Coldwell Banker tecrübesini bölge halkı ile buluşturmak istediklerinin de altını çizdi;  ”Sınırlarımız sadece Çatalca’yı kapsamıyor. Arnavutköy, Silivri ve Büyükçekmece ilçelerinde de aktif rol oynayacağız. Türkiye’nin her yerinde firmamız mevcut. Totelde 130 firma ve 1500 danışman olarak görev yapıyoruz”

”Her süreçte müşterimizin yanındayız”

Klasik emlakçılık anlayışını modern bir anlayışa taşımak hedefinde olduklarını vurgulayan Aktaş, alım ve satım süreçlerinde müşterilerinin her ihtiyacına karşılık vermek istediklerini vurgularken, ”Biz başladığımız işi bitirmek niyetinde olan bir firmayız. Bu işte ne kadar evrak işi varsa ne kadar prosedür varsa bunların hepsinin başından sonuna kadar müşterimizin yanında oluyoruz. Yani süreci nasıl başlattıysak öyle bitireceğiz. Avukatlık gerektiren durumlarda da işinde başarılı avukatlarımız var. Evrak takibi konusunda da yine işinde son derece titiz arkadaşlarımız var. Bu konularda da elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya gayret ediyoruz” sözlerini sarf etti.

Çatalca, cazibe merkezi haline gelecek”

Çatalca’nın genel yatırım durumunu da değerlendiren emlak sektörünün tecrübeli ismi Süleyman Aktaş, yatırımcılara da ufak tüyolar verdi. Aktaş, Çatalca’nın gelişmekte olan bir ilçe olduğunu vurgularken, yapılan yatırımları işaret ederek, ”Çatalca’da farklı yatırımcılar var. Bir kısmı alalım ileride kar etsin, satalım mantığındayken, diğer bir taraftan işletme amacı ile de kullanan girişimciler var. İstanbul’un kalabalığından kurtulmak içinde burada arsa alıp üzerine küçük bağ bahçe tarzı yapılar yapan insanlarda var. Çatalca artık çok büyük yatırımlara komşu bir ilçe özelliği konumunda. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu’nun hizmete girmesi ile birlikte artık bize yakın hale geldi. Öte yandan Kanal İstanbul projesinin de Sazlıdere Barajı’ndan başlayacağı konuşuluyor. Tüm bunlar göz önüne alındığında Çatalca artık bir köy olma görünümüden çok bir cazibe merkezi haline gelme sürecine girmiş bulunuyor” değerlendirmesini yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa