22:18 - GÜLİSTAN DOKU DOSYASINDA SIR PERDESİ ARALANIYOR: 7 İLDE OPERASYON, 13 GÖZALTI VE KARARTILAN DELİLLER
17:38 - SİVEREK’TE OKULDA DEHŞET: ESKİ ÖĞRENCİ DEHŞET SAÇTI
18:32 - Esenyurt’ta “Park” Nöbeti: İlçe Emniyet Binasına Karşı Hukuki Süreç Başlatıldı
18:31 - AK Parti’den İsrailli Bakan Ben-Gvir’in tehdit ettiği oyuncu Görkem Sevindik’e destek
18:13 - Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü
İlçede yaşayan anneleri ve anne adaylarını yalnız bırakmayan Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği “Gebe Okulu”, “Anne-Bebek Pilatesi” ve “Gebe Yogası” için kayıtlar başladı.
Anneleri ve anne adaylarını her alanda desteklemeye devam eden Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği, “Gebe Okulu”, “Anne-Bebek Pilatesi” ve “Gebe Yogası” için kayıtlar başladı. Gebe Okulu’nda; anne adaylarının rahat bir gebelik, sağlıklı bir doğum süreci ve bilinçli bir lohusalık dönemi geçirmesine yardımcı olmak amacıyla alanında uzman isimler paylaşımlarda bulunacak. Gebe Yogası’nda ise anne adayları; doğum sürecini kolaylaştırmak ve bu süreci sağlıklı bir şekilde geçirmek için eğitmenler eşliğinde yoga yapacak.
Anne adaylarının yanı sıra yeni anne olanları da unutmayan Belediye’nin düzenlediği, “Anne-Bebek Pilatesi”nde ise anne ve bebek arasındaki iletişimin kuvvetlendirilmesi, bebeklerin fiziksel ve ruhsal açıdan gelişimleri ve annelerin doğum sonrasındaki kilolarını daha kolay vermesi amaçlanıyor. Programlara kayıt olmak isteyenler, Belediye’nin 444 09 39 numaralı çağrı hattından detaylı bilgi alabilir.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.