SON DAKİKA

Haber Ekspress

Antalya’da korkulan oldu, parkta otururken öldü

Antalya’da emekli bir kişi parktaki bankta oturur halde ölü bulundu. Yaşlı adamın bir süredir kol ağrısı bulunduğu ancak koronavirüs nedeniyle hastaneye gitmediği öğrenildi.

Antalya’da korkulan oldu, parkta otururken öldü
Bu haber 17 Ağustos 2020 - 10:55 'de eklendi.

Koronavirüs korkusu nedeniyle çok sayıda kişi hastanelere gitmiyor ya da gitmek istemiyor. Bu hastalar içinde ciddi rahatsızlıkları olanlar bile bulunuyor. En trajik örneği Antalya Muratpaşa’da yaşandı. Olay, saat 19.00 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Fener Mahallesi 1946 Sokak’taki parkta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Akça (60) isimli emekli vatandaş gazete okumak için evine 500 metre uzaklıkta bulunan parka gelerek oturdu. Bir süre sonra Akça’nın oturduğu yerde hiç hareket etmediğini gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hüseyin Akça’nın hayatını kaybettiği belirledi. İncelemelerinin ardından Akça’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

“Yüzünün mor olduğunu görünce sağlık ekiplerini aradım”

Vatandaşlardan Haydar Aligil, kuzenini oynaması için parka getirdiğinde şahsın hareketsiz şekilde durduğunu görerek yanına gittiğini ifade etti ve, “Bilincinin açık olup olmadığına baktım. Aynı zamanda yüzünün mor olduğunu görünce sağlık ekiplerini aradım. Ekipler şahsın öldüğünü belirledi. Allah rahmet eylesin” diye konuştu.

Bir süredir kol ağrısı çekiyordu

Diğer yandan Akça’nın bir süredir kol ağrısı çektiği ve koronavirüs sebebiyle hastaneye gitmediği öğrenildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa