18:31 - AK Parti’den İsrailli Bakan Ben-Gvir’in tehdit ettiği oyuncu Görkem Sevindik’e destek
18:13 - Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü
22:59 - MHP İstanbul Teşkilatlarında Revizyon: İl ve 39 İlçe Teşkilatı Feshedildi
19:14 - Esenyurt’ta “Emniyet Binası” Tartışması: AK Parti İlçe Başkanı Togay Çoban’dan İBB Hatırlatması
00:17 - Esenyurt’ta Yeşil Alan Krizi: 7 Mahallenin Ortak Nefes Alanı Yapılaşmaya Açılıyor
2018 yılından bu yana sektörde yer alan Atabet Binicilik Tesisi, müşterilerine hem bir yandan at biniciliğini insanlara sevdirmekte, hem de restaurant ve kahvaltı servisi ile müşterilerine eşsiz lezzetler sunmaktadır.
2 YILDIR BU SEKTÖRDEYİZ.”
Atabey Binicilik Tesisi, tesis sahibi Sayın Beytullah Çolak “Bu tesis 2018 yılında kuruldu. At binicilik eğitimi ve hayvancılık üzerine yönelen bir sektördedir. 2 yıldır bu sektördeyiz. Bizim kuruluş amacımız insanlara at biniciliğini sevdirmektir. Ama daha sonra gelen talepler üzerine biz buraya kafeterya ve restaurant ekledik. Ve daha sonra düğün salonu da ekledik.” Diye konuştu.
“27 ÇEŞİT KAHVALTILIĞIMIZ VAR.”
Sayın Beytullah Çolak “Burada 27 çeşit kahvaltılığımız var. Bizi aynı sektörde yer alan firmalardan ayıran tek özellik budur. Öğle saatlerimizde fast food ürünlerimiz bulunmakta. Daha ileriki saatlerde akşam vaktinde planladığımız et ve et ürünlerimiz olacak. O yolda da ilerliyoruz.” İfadelerini kullandı.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.