SON DAKİKA

Haber Ekspress

Atabey Binicilik Tesisi

Atabey Binicilik Tesisi
Bu haber 04 Ağustos 2020 - 9:55 'de eklendi.

2018 yılından bu yana sektörde yer alan Atabet Binicilik Tesisi, müşterilerine hem bir yandan at biniciliğini insanlara sevdirmekte, hem de restaurant ve kahvaltı servisi ile müşterilerine eşsiz lezzetler sunmaktadır.

2 YILDIR BU SEKTÖRDEYİZ.”

Atabey Binicilik Tesisi, tesis sahibi Sayın Beytullah Çolak “Bu tesis 2018 yılında kuruldu. At binicilik eğitimi ve hayvancılık üzerine yönelen bir sektördedir. 2 yıldır bu sektördeyiz. Bizim kuruluş amacımız insanlara at biniciliğini sevdirmektir. Ama daha sonra gelen talepler üzerine biz buraya kafeterya ve restaurant ekledik. Ve daha sonra düğün salonu da ekledik.” Diye konuştu.

“27 ÇEŞİT KAHVALTILIĞIMIZ VAR.”

Sayın Beytullah Çolak “Burada 27 çeşit kahvaltılığımız var. Bizi aynı sektörde yer alan firmalardan ayıran tek özellik budur. Öğle saatlerimizde fast food ürünlerimiz bulunmakta. Daha ileriki saatlerde akşam vaktinde planladığımız et ve et ürünlerimiz olacak. O yolda da ilerliyoruz.” İfadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa