SON DAKİKA

Haber Ekspress

ATAMAN: ESAS OLAN HİZMETLERİN DEVAMIDIR

31 Mart seçimlerinde Demokrat Parti’nin Büyükçekmece adayı olan Kader Ataman, adaylığını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün lehine çektiğini açıkladı. Ataman, siyasetin hizmet için yapılması gerektiğini savunurken, denge bozan konumunda olmak istemediklerini belirtti.

ATAMAN: ESAS OLAN HİZMETLERİN DEVAMIDIR
Bu haber 22 Şubat 2024 - 16:36 'de eklendi.

Adaylıktan çekilme sürecini açıklayan Ataman, “Kökleri ve kökeni çok uzun olan bir geleceğin neferiyiz. Siyasette gençlik kollarından beri süren yaklaşık 30 yıllık bir mazimiz var. İlçe başkanım, ilçe yöneticilerim ve çevrem ile yaptığım istişareler doğrultusunda aday olmaya karar vermiştim. Yine bazı istişareler sonucunda Büyükçekmece halkımızın da menfaatini gözeterek mevcut başkan Sayın Dr. Akgün lehine çekilmeye karar verdim. Bu yolda büyük destekleri olan İlçe Başkanımız Gülay Ezibay hanımefendiye, tüm ilçe yönetimine ve önünde hürmetle eğildiğim Büyükçekmece halkıma şükranlarını sunuyorum” şeklinde konuştu

“Hizmetlerin devamı önemlidir”

Büyükçekmece’de Başkan Akgün’ün hizmetlerinin ilçe için büyük öneme sahip olduğunu belirten Ataman ayrıca siyasi dengeleri de bozan bir anlayış içerisinde olmak istemediklerini belirterek , “Mevcut Büyükçekmece Belediye Başkanımızın yaptığı hizmet ve projeleri dikkatle takip ettiğimizde bu yapılan işlerin devamlılığın sağlanması gerektiğini düşünüyorum. Büyükçekmece’nin kendine münhasır dengeleri var ve bu dengede ‘denge bozan’ olmamak için Sayın Hasan Akgün’ün projelerinin devamının Büyükçekmece halkımızın menfaatine olacağını düşünüyorum. Bu bağlamda bende Sayın Akgün lehine adaylıktan çekilme kararı aldım” ifadelerini kullandı.

“Siyaseti halka hizmet için yapıyoruz”

‘Büyükçekmece halkının menfaati siyasetten üstündür’ diyen Ataman açıklamalarına “Biz siyasete girdiğimiz günden bu yana halkımızın refah ve mutluluğu için siyasi mücadelemizi verdik. Bugün aldığım karar da yine bu siyasetimizin bir gereğidir. Büyükçekmece’de istikrar için ve işleyen düzene karşı denge bozan konumunda olmamak için de verdiğimiz kararın doğru olduğunu düşünüyorum” şeklinde son verdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa