SON DAKİKA

Haber Ekspress

Atamızın İzinde Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Nesrin Avlunyalı’dan Önemli Açıklama

Atamızın İzinde Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Nesrin Avlunyalı’dan Önemli Açıklama
Bu haber 08 Mayıs 2020 - 23:04 'de eklendi.

Avlunyalı’dan sitem dolu sözler

Umut Uçar- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in başlattığı #BizVarız Kampanyası tüm hızı ile devam ediyor. Başkan Soyer’in Seferihisarda adaylığının açıklamasının ardından her yerde her koşulda yanında olan onunla mücadele eden Atamızın İzinde Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Nesrin Avlunyalı #Bizvarız kampanyasında yaşanan birtakım olaylar nedeni ie sosyal medya hesabından sitem dolu önemli bir açıklama yaptı. Avlunyalı açıklamasında;

‘‘İzmir būyūk şehir belediye başkanımız sayın Tunç Soyer in başlatmış oldugu #Bizvarız #kampanyası biz izmirliler ve CHP’ li ūyeler ilçe yöneticilerimiz gençlik ve tūm ilçelerden  katılan kadın kolları örgūtlū gūcū ile destek vermiş bizlerinde emeği olması adına birlik ve beraberlik mesajı vermişizdir. Tūrkiye’nin bir çok būyūk ilinde CHP’li belediyelerimizin de yaptığı gibi dayanışma örneği sergilenmiştir. CHP’mizin yıllardır ūyesi olduğum gururla rozetini taktığım partim adına emek vermekten hiç bir zaman yorulmadım yeri geldi çok zor gūnler yaşadık sokaklarda zorluklar la bir kadın bir anne olarak evlatlarımızı bıraktık bedel ödemekse evet bu partime bende kendimce bedel ödedim.İlce başkanlıklarımızın ve il başkanlığımızın duvarında şu yazımız vardır.

EMEK EN YŪCE DEGER.

Evet şimdi bizler bir emekçi olarak gıda destek paketleme icin ilk gūnden beri alanda yardım ediyoruz.hiç bir menfaat beklemeden başkanımız ve İzmir halkına çorbada bizimde tuzumuz olsun diye sabahın erken saatinde holde görev alıyoruz. Dūne kadar adını dahi duymadığımız kişi ve kişiler kalkmış ahkam kesip hava atıyor.kimlerden destek alıp bu cesareti buluyorlar.ilk gūnden beri yardım ettiğimiz   ve İBB nin sisteminde kayıtlı olan bana görev mesajı geliyor gidiyorum sistem onay veriyor barkot sistemi dediler oda onay veriyor, birileri benim orada olmamam için elinden gelen engellemeyi yapmaya çalışıyor.halbuki ben gönūllūyūm maaş almıyorum ūstelik memur da değilim. Alanda ahkam kesip hiç bir şey yapmayan kişilere kim bu rahatlığı sağlıyor çok merak ediyorum. Bugūn gönūllū olarak son gidişimdi. Gördūgūm resim bana çok şeyi anlattı Bir Cumhuriyet halk partili olarak grubumla  alandan bir daha gelmeme adına ayrıldım  .Simdi size söylūyorum rahatça gezin bizler yokuz artık.’’  diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa