SON DAKİKA

Haber Ekspress

Atamızın İzinde Platformu’ndan Anlamlı 19 Mayıs Etkinliği

Atamızın İzinde Platformu’ndan Anlamlı 19 Mayıs Etkinliği
Bu haber 15 Mayıs 2020 - 21:24 'de eklendi.

Umut Uçar Tüm Dünya’nın ve ülkemizin içinde bulunduğu coronavirüs salgını devam ederken 16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın bu yıl 101.Yılı dolayısı ile tüm yurtta coşku ile kutlanacak olan bu bayram malesefki coronavirüs salgını nedeni ile evlerde kutlanacak. Bu büyük gün  öncesinde Atamızın İzinde Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Nesrin Avlunyalı ve Yönetim Kurulu üyeleri önemli bir etkinliğe imza attılar.

Başkan Avlunyalı ve Yönetim Kurulu üyeleri İzmir’in Konak Fatih mahallesi, Balçova, Karabağlar ve Hatay’da gençlere 500 adet Türk Bayrağı, Atatürk Potresi, Nutuk, Çocuklar için Hikaye Kitabı ve Çocuklar için Nutuk kitaplarını dağıttı.

Avlunyalı bu anlamlı etkinlik nedeni ile kısa bir açıklama yaptı. Avlunyalı açıklamasında

‘‘ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mızın 101.Yılı’nı buruk bir şekilde kutlayacağız. 4 günlük sokağa çıkma yasağı öncesinde böylesine anlamlı bir etkinlik yapmak istedik. Bu etkinliğimize  Çocuk Nutuk Kitapları ile desteklerinden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Başkanı Sayın Mehmet Türkbay’a ve Özgür Yayın Evi’nin sahibi sayın Özgür Kaplan’a  teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa