SON DAKİKA

Haber Ekspress

Atamızın İzinde Platformu’ndan Bayram Mesajı

Atamızın İzinde Platformu’ndan Bayram Mesajı
Bu haber 23 Mayıs 2020 - 12:09 'de eklendi.

Umut Uçar-Tüm Dünya ve ülkemiz coronavirüs ile mücadele etmeye devam ediyor. Coronavirüs salgını devam ederken bir Ramazan’ı da geride bırakmış durumdayız. Bu sene geçen senelere nazaran farklı bir bayram olacak. Tüm Türkiye’de bayram süresince 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması ilan edilmişti.

 Atamızın İzinde Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Nesrin Avlunyalı ve Yönetim Kurulu sosyal medya hesabından Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Avlunyalı mesajında;

‘‘Başta şehit ailelerimizin ve tūm islam aleminin mūbarek Ramazan bayramınızı Atamızın İzinde Platformu olarak kutluyoruz. Covit-19 nedeni ile malesef bir çok insanın buruk bir bayram sevinci ile sokağa çıkma yasağının başlamasıyla yönetim kurulu ūyesi arkadaşlarımızla sosyal mesafeyi koruyarak bir arada toplandık. Yönetim Kurulu üyelerimizin bir kısmı şehir dışında olduklarından dolayı katılamadı. Ūlkemizin ve Dūnya’nın bir an önce içinde bulunduğumuz  bu sıkıntılı dönemden kurtulması ve kardeşçe yaşayacağımız kin öfke ve nefretin olmadığı barış içinde nice bayramlar diliyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa