SON DAKİKA

Haber Ekspress

ATAMIZIN İZİNDE PLATFORMU’ndan Örnek Vefa!

ATAMIZIN İZİNDE PLATFORMU’ndan Örnek Vefa!
Bu haber 13 Nisan 2020 - 19:04 'de eklendi.

Kurucu Başkan Nesrin Avlunyalı ve Yönetimi’nden yardıma muhtaç vatandaşlara yardım desteği ‘‘ Çorbada bizimde tuzumuz olsun’’

   11 Mart’tan beri ülkemizi esir alan koronavirüs ile mücadele son hızla devam ederken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tunç Soyer’in başlattığı BizVarız kampanyası da olağanca hızı ile devam ediyor.

20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın sokağa çıkması yasak iken . Yardıma muhtaç olan vatandaşlara İzmir Büyükşehir Belediyesi’de var gücü ile yardım sağlamaya devam ediyor. Bu önemli yardımlara bir destek de ATAMIZIN İZİNDE PLATFORMU’ndan geldi.

Platformun kurucu başkanı Nesrin Avlunyalı ve yönetimi ‘‘ Çorbada bizim de tuzumuz olsun’’ dediler ve Platform olarak yardıma muhtaç olan vatandaşlara yardım desteği sağlamaya başladılar. İzmir’in çeşitli semtlerine acil olarak yardıma muhtaç olan vatandaşlara yardımları ulaştırmak isteyen Başkan Avlunyalı destek çalışması ile ilgili olarak ;

‘‘ Ülkemiz 11 Mart’dan beri koronavirüs  ile ciddi bir mücadele veriyor. Herşeyin başı öncelikle sağlık. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olduğu için evlerinde yardıma muhtaç olan vatandaşlarımız var. Biz de ATAMIZIN İZİNDE PLATFORMU olarak çorbada tuzumuz olsun dedik ve vatandaşlarımıza elimizden geldiği kadarı ile yardım desteği sağlayacağız’’ diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa