SON DAKİKA

Haber Ekspress

Atila Gündoğu’nun “Ummadığım Anda” klibi yayınlandı

Atila Gündoğu’nun “Ummadığım Anda” klibi yayınlandı
Bu haber 25 Haziran 2020 - 2:14 'de eklendi.

Atila Gündoğu’nun, Vocal Records etiketiyle yayınlanan “Ummadığım Anda” isimli video klibi sevenleriyle buluştu.

Yetenek Sizsiniz ile adını duyuran, çeşitli film müziklerinde de imzası olan Atila Gündoğu, ikinci single çalışması ‘’Ummadığım Anda’’ adlı şarkısı Net D ve tüm digital platformlarda yerini aldı.
Sözü ve Müziği Atila Gündoğu’ya ait olan, yönetmenliğini Güneş Güneş’in yaptığı  “Ummadığım Anda” klibinin çekimleri geçen hafta İstanbul’da tamamlandı. Doğa Çiftlik Evinin de katkılarıyla çekilen klipte aşk acısı, uçup giden bir güvercinin bıraktığı kanatlar ile betimleniyor.
Atila Gündoğu duygularını şu şekilde ifade etti :
“23 Haziran’da klip gösterime girdiği andan itibaren büyük ilgi gördü. Henüz yeni olmasına rağmen daha ilk günden izlenmesi ve beğenilmesi beni çok mutlu etti. Öncelikle bu heyecanı benimle paylaşan tüm sevenlerime ve klibin aranjesini yapan Uğur Özdemir, klip yönetmenimiz Güneş Güneş, görüntü yönetmeni Kadir Yücel’e ve klipte emeği geçen Ozan Önel, Aslı Özturan, Ceren Ateşçi’ ye teşekkür ederim” dedi.

Haber : Hasret Dilek Delier

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa