SON DAKİKA

Haber Ekspress

AV. EJDER DEMİR İLE İLK RÖPORTAJI BİZ GERÇEKLEŞTİRDİK

Gaziantep İYİ Parti İttifak Adayı Av. Ejder Demir ile ilk röportajı Gaziantep temsilcimiz Metin Başbekçi yaptı.

AV. EJDER DEMİR İLE İLK RÖPORTAJI BİZ GERÇEKLEŞTİRDİK
Bu haber 27 Ocak 2019 - 14:36 'de eklendi.

İttifak adayı olarak açıklandıktan sonra akşam saatlerin de Av. Ejder Demir’i ziyaret eden gazetemizin yazarı Murat Başbekçi kendisiyle adaylık ve seçim hakkında kısa bir görüşme yaptı.

Av. Ejder Demir adaylığı açıklandıktan sonra hemen hemen her kesimden yoğun tebrik telefonları aldığını ve ziyaretine gelmek için randevu talep ettiklerini söyledi. Gaziantep’in evladı olarak göreve hazır olduğunu, adaylık konusunda başka partilerden de teklifler gelmesine rağmen millet ittifakının adayı olacağını söyledi.

Gaziantep için çok önemli projelerinin olduğunu, bu projeleri profesyonel bir ekip ile uzun zamandır hazırlayıp çalıştığını, aynı zamanda Gaziantep’in sorunlarını da tek tek kaydettiklerini söyledi. Gaziantepli halkına parti gözetmeden herkese kapısını açık tutarak hizmet edeceğini dile getirdi.

Gaziantep’te artık bir değişim zamanın geldiğini ve bu seçimin bir hizmet yarışı olduğunu, Allah takdir eder ve göreve gelirse Gaziantep halkının bugüne kadar gösterdikleri güveni asla sarsmadan hizmet edeceğini sözlerine ekledi.

Daha sonraki yapacağı basın toplantılarında ve halk ile yapacağı toplantılarda projeleri hakkında detaylı bilgi vereceğini aktardı.

AV. EJDER DEMİR KİMDİR?

CHP ve İYİ Partinin ittifak yaptığı Gaziantep’te Büyükşehir adaylığı İYİ Parti’ye bırakılmıştı. Genel merkezlerin ortaklaşa aldığı karar ile ittifak adayı Av. Ejder Demir oldu. Daha önce MHP’den milletvekili adayı da olan Av. Ejder Demir Gazianteplilerin yakından tanıdığı, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile de takdir ettiği bir isim.

Av. Ejder Demir Gaziantep doğumlu olup, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep’te tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Adalet Yüksek Okulu’nu bitirmiş, İnönü Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde eğitim görmekte iken Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanmış ve buradan mezun olmuştur. Avukatlık hayatına Ankara’da başlamış ve İstanbul’da devam etmiştir. Evli ve bir çocuk babası olup eşi Zühal Demir de avukattır. İstanbul’da kendisine ait Demir Danışmanlık ve Hukuk Bürosu unvanıyla kurduğu büroda bünyesindeki diğer avukatlarla beraber mesleğini sürdürmekte, özel davalar için Ankara ve Gaziantep’te de dava almaya devam etmektedir.

Haber Ekspress Özel Haber – Murat Başbekçi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa