SON DAKİKA

Haber Ekspress

AVCILAR HALKI GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRMEK İÇİN BULUŞUYOR

AVCILAR HALKI GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRMEK İÇİN BULUŞUYOR
Bu haber 05 Temmuz 2019 - 13:55 'de eklendi.

Avcılar Belediyesi, 2020-2024 Stratejik Planı’nı Avcılar halkıyla birlikte oluşturmak için 6 Temmuz Cumartesi günü tüm vatandaşların davetli olduğu bir toplantı düzenliyor. Amaç, Avcılar’ı 450 bin Avcılarlı ile birlikte yönetmek.
Avcılar Belediyesi, ilçenin geleceğini Avcılar halkıyla birlikte şekillendiriyor. Belediyenin 2020-2024 Stratejik Planı’nın belirlenmesi için 6 Temmuz Cumartesi günü 10.00-18.00 saatleri arasında Gümüşpala Mahallesi İskece Sokak’ta bulunan Pazar Kafe’de bir toplantı düzenlenecek.

Avcılarlı vatandaşlara çağrı
Başkan Turan Hançerli’nin her fırsatta vurguladığı şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını yürüten Avcılar Belediyesi, ‘Avcılar’ın geleceğini birlikte planlıyoruz’ sloganıyla tüm Avcılarlı vatandaşları düzenlenecek toplantıya katılmaya ve ilçenin geleceğinde söz sahibi olmaya çağırdı.
İnternet sitesi üzerinden geçtiğimiz ay bir anket başlatarak dezavantajlı gruplar, çocuklar, gençler, kültür, sanat, doğa, imar ve kentleşme, personel hizmet ve performansı gibi birçok konuda vatandaşların görüşlerini alan Avcılar Belediyesi, düzenlenecek toplantıyla da 2020-2024 Stratejik Planı’nı halkın öneri ve düşünceleri doğrultusunda oluşturacak.

‘Avcılar’ı birlikte yöneteceğiz’
Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, katılımcı belediyecilik anlayışıyla çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak “Avcılar’ı çocuklarla, kadınlarla, engellilerle, çalışanlarla, emeklilerle yani toplumun tüm kesimlerinden vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa