SON DAKİKA

Haber Ekspress

AVCILAR’DA 8 MART’A ÖZEL EL EMEĞİ PAZARI

AVCILAR’DA 8 MART’A ÖZEL EL EMEĞİ PAZARI
Bu haber 04 Mart 2019 - 17:39 'de eklendi.

Kadınların, sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda kendini geliştirmesi ve hayatın içinde daha fazla yer almaları için çalışmalarına devam eden Avcılar Belediyesi, Avcılarlı Kadınları ekonomiye kazandırıyor. Avcılar Belediyesi, Halide Edip Adıvar parkında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolasıyla ‘Kadın El Emeği’ pazarını kurdu. 10 Mart’a kadar açık kalacak olan pazarda, Avcılarlı kadınlar tarafından üretilen el emeği göz nuru, rengârenk eşyaların satılığı ürünler, aile bütçesine katkı sağlıyor.

EL EMEĞİ GÖZ NURU BİR PAZAR

Avcılar ilçesinde yaşayan kadınların el emeği, göz nuru ürünlerini satışa sunmaları için Avcılar Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kurulan ‘Kadın El Emeği Pazarı’ hizmet vermeye devam ediyor. Avcılarlı kadınlar, ‘Kadın El Emeği Pazarında’ aile bütçesine katkı sunuyorlar. Yaz sezonunda Ambarlı Mahallesi Ihlamur Yolu’nda faaliyet gösteren Kadın El Emeği Pazarı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebeti ile Halide Edip Adıvar Parkında 10 gün boyunca hizmet verecek. Kadın el emeği pazarında, el örgüsü kıyafetler, atkılar, takılar ve çeşitli aksesuarlar satışa sunuluyor.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, ‘’Kadınlarımıza yönelik cinsiyet eşitsizliğini ve kadına şiddeti önlemek için; kadınlarımızı eğitmeli, onları sosyal ve ekonomik hayata katmalıyız. Kadınlarımızı cinsiyet eşitliği temellerinde özgürleştiren, ekonomik ve sosyal hayata katan projelerimizle hayatın her alanında çalışmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa