SON DAKİKA

Haber Ekspress

AVCILAR’IN MEŞHUR ZEYNEL’İNİN GÖREVİNE SON VERİLDİ!

Avcılar Belediyesi’nde başkan yardımcısı ve hesap işleri müdürü olarak görev yapan Zeynel Suna’nın hesap işleri müdürlüğü görevine son verildi.

AVCILAR’IN MEŞHUR ZEYNEL’İNİN GÖREVİNE SON VERİLDİ!
Bu haber 27 Ağustos 2018 - 22:04 'de eklendi.

POLİS BELEDİYEDEN ALMIŞTI

Geçtiğimiz ay polisler Avcılar Belediyesi’ne gelerek Zeynel Suna’yı gözaltına almıştı. Yaptığımız haber sonrası Avcılar Belediyesi’nden, “Şahsi bir çeki yüzünden gözaltına alındı” şeklinde açıklama yapılmıştı. Ancak hiç kimse bu açıklamaya inanmamıştı.

KURBAN SATIŞ ALANINDA YAŞANANLAR…

Geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda Avcılar Belediyesi tarafından Tahtakale Mahallesi’nde kurulan kurban satış alanlarını belediyeden kiralayan farklı gruplar arasında ‘Burası önce bize tahsis edildi’ kavgası yaşandı. Bu kavganın ortasında Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı ve Hesap İşleri Müdürü Zeynel Suna’nın ismi geçiyordu…

YENİ HESAP (MALİ) İŞLERİ MÜDÜRÜ RAMAZAN KAYA

Zeynel Suna’dan boşalan Mali İşler Müdürlüğü görevine Ramazan Kaya’nın getirildiği duyumunu aldık.

Naz Tuana Doğdu – Özel Haber

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa