SON DAKİKA

Haber Ekspress

Avrupa güzeli Duygu Çakmak’a Arap medyasından yoğun ilgi

Avrupa güzeli Duygu Çakmak’a Arap medyasından yoğun ilgi
Bu haber 11 Kasım 2021 - 8:06 'de eklendi.

Başarılı manken Umman yolcusu…

Manken Duygu Çakmak, Lübnan’da düzenlenen yarışmada Avrupa güzeli olduktan sonra başta Arap ülkeleri olmak üzere tüm dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor.

Arap medyasının yakından takip ettiği ünlü manken, bir televizyon programı için yarın Umman’a gidiyor. Çekimleri yaklaşık 15 gün sürecek olup Umman’ın başkenti Maskat’ta olacak.

SIRADA BAHREYN, KATAR VE DUBAİ VAR

Kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Duygu Çakmak, bundan sonraki çalışmalarının da  Bahreyn, Katar, Dubai gibi ülkelerde olacağını belirtti.  Dünyanın birçok ülkesinde başarılı işlere imza attığını kaydeden Çakmak, “Çok mutlu ve heyecanlıyım. Yurt dışında başarılı işlerle anılmak istiyorum. Gittiğim her yerde ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim” diye konuştu.

Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta düzenlenen ve 37 farklı ülkeden modelin katıldığı güzellik yarışmasında Duygu Çakmak üçüncü olmuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa