SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ayağa kaldıran görüntülerin ardından Şahin Şeker serbest bırakıldı!

Ayağa kaldıran görüntülerin ardından Şahin Şeker serbest bırakıldı!
Bu haber 30 Mayıs 2019 - 16:35 'de eklendi.

Beşiktaş’ta ünlü bir eğlence mekanının bilet satış bölümünde görevli biri kadın iki çalışan, mülk sahibi Şahin Şeker tarafından ayağa kalkmadıkları gerekçesiyle dövüldü. Olay sırasında mekanda çalışan diğer işçiler ise duruma seyirci kaldı. Çalışanları darp eden mülk sahibi Şahin Şeker görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından gözaltına alındı ve adliyede ifade verdi. Şeker adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gaye Akıl adlı bir kadın İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Meydan Beşiktaş adlı mekanda çalıştığı sırada mal sahibi Şahin Şeker’in kendisine ve bir erkek çalışana şiddet uyguladığını açıkladı. Görüntüleri yayınlayan Akıl, şikayetçi olduğunu açıkladı. Akıl, kamuoyundan destek istedi.

GÖZALTINA ALINDI

Beşiktaş’ta ünlü bir eğlence mekanının bilet satış bölümünde görevli biri kadın iki çalışan, mekan sahibi tarafından ayağa kalkmadıkları gerekçesiyle dayak yedi. Olay sırasında mekanda çalışan diğer işçiler ise duruma seyirci kaldı. Çalışanları darp eden işyerinin mülk sahibi görüntülerin ardından gözaltına alındı. İfadesi alınan Şeker Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

“ANİ ÖFKE PATLARI YAŞIYORUM”

Sosyal medyada tepki çeken görüntülerin ardından gözaltına alınan mekan sahibi, emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Zanlı, polise verdiği ilk ifadede ”Şirkette maddi anlamdaki olumsuzluklar tansiyon hastalığımı tetikledi ve ani öfke patlamaları yaşıyorum. Yaşananlardan pişmanım” dedi.

OLAYIN YAŞANDIĞI MEKANDAN AÇIKLAMA

Olayın yaşandığı mekandan konuya ilişkin açıklama yapıldı: “Haberlere konu olan arkadaşımız Gaye Akıl, Dorock XL’da 5 yıldır yürüttüğü görevine halen devam etmektedir. Darp olayını gerçekleştiren Şahin Şeker Beşiktaş Dorock XL markasının değil, sadece markanın bulunduğu Meydan Beşiktaş ve otopark alanının mülk sahibidir. Gaye Akıl’ın maruz kaldığı çirkin şiddet olayının gerçekleştiği gece markamızı Meydan Beşiktaş projesinin içerisinden tamamen çekmiş bulunmaktayız. Personelimizin hukuksal süreçte her konuda yanındayız. Olayla ilgili hukuki süreç de şirket avukatımız Çağdaş Çelik tarafından yürütülmektedir.”

ŞİDDETİ ANLATTI

Gaye Akıl kendisinin ve bir erkek çalışanın maruz kaldığı şiddete ilişkin ayrıntıları da paylaştı. Yaptığı açıklamada Akıl, mal sahibi Şahin Şeker adlı kişinin “Beni görünce ayağa kalkacaksınız” diyerek kendilerine şiddet uyguladığını anlattı.

Görüntülerde kapı girişinde bulunan kadın ve erkeğe gelen bir kişinin bir süre sonra ardı ardına tokat attığı görülüyor.


Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa