SON DAKİKA

Haber Ekspress

Aynı rezilliği yaşatmayın!

Meteorolojinin bölgemiz için kar uyarısından sonra gözler belediyelerin aldığı önlemlere çevrildi. Geçtiğimiz yıllarda uyarı yapılmasına rağmen, ara sokaklarda rezillik yaşayan vatandaşlar, bu yıl olmaması için çağrı da bulundu.

Aynı rezilliği yaşatmayın!
Bu haber 24 Ocak 2020 - 17:55 'de eklendi.

Bölgemiz risk altında

Meteoroloji özellikle Silivri, Çatalca, Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Esenyurt için kar uyarısı yaparken, ana arterlerin açık olmasına rağmen, ara sokaklarda yolların kapanması nedeniyle araçlarını çıkartamayan bölge halkı “Ana caddelerin açık olması iyi de, ara sokaklardan ana caddeye çıkamadıktan sonra bir anlamı yok” sözleriyle belediyelere yönelik eleştiriler getirmişti. Bu yıl da aynı sıkıntıyı çekmek istemeyen vatandaşlar, duruma acil müdahele edecek birimlerin teyakkuza geçirilmesini istedi.

Köylere ulaşım sağlanamıyordu

Geçen yıllarda, özellikle Silivri ve Çatalca köylerine yolların kapanması nedeniyle ulaşım sağlanamazken, Büyükçekmece’nin kırsal kesimlerinde çok sıkıntı yaşanmadığı gözlerden kaçmıyordu. Köy yollarını açmakla görevli Büyükşehir Belediyesi’nin, bu yıl karla mücadele konusunda Çatalca ve Silivri köylerinde farklı bir yola başvurduğu belirtiliyor. Esenyurt’ta da kenar mahallelerde aynı sorunun yaşanacağı belirtilirken, yolları yapamayan, insanların hayatlarını tehlikeye atan yeni belediye yönetiminin, karla mücadele konusunda başarısız kalacağından endişe ediliyor.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa