SON DAKİKA

Haber Ekspress

AYSU BAÇEOĞLU’NIN KIZ KARDEŞİ ‘’GÜNSU’’NUN YENİ ŞARKISI ‘’TENKİT’’!

AYSU BAÇEOĞLU’NIN KIZ KARDEŞİ ‘’GÜNSU’’NUN YENİ ŞARKISI ‘’TENKİT’’!
Bu haber 22 Temmuz 2020 - 17:43 'de eklendi.

’Günsu İnce’’, 2014 yılında yayınlamış olduğu “Acıtır Mesafeler” albümünden tam 6 yıl sonra yepyeni bir şarkı ‘’Tenkit’’ ile müzikseverlerle buluştu.

‘’Günsu İnce’’, müzik dünyasına ilk adımı 2014 yılında “Acıtır Mesafeler” albümüyle atmıştı.  Adını Serdar Ortaç imzalı şarkıdan alan albümde Tarkan’ın “Çok Ararsın Beni” şarkısına da yer veren güzel sanatçı, tam 6 yıl sonra iddialı bir yaz şarkısıyla sevenleriyle buluştu.

Söz ve müziği Onurr’a (Onur Özdemir) ait “Tenkit” şarkısının aranjesine ise Kaan Gökman imza attı. ‘’Tenkit’’ şarkısına çekilen klibin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Emrah Özbilen oldu.

‘’Günsu İnce’’, şarkının klibi için Kilyos’taki Suma Plajı’nda kamera karşısına geçti.  Güzel sanatçı bu çalışmayla birlikte bir hayalini de gerçeğe dönüştürerek duygularını şu sözlerle ifade etti; “Daha önce birçok kez Suma Plajı’na gittim, oradaki dekorları çok etkileyici buluyordum ve hep ‘burada klip çekeceğim’ diyordum. ‘Tenkit’ klibiyle birlikte bu hayalim gerçek oldu.”

Bir dönem modellik de yapan ‘’Günsu İnce’’, ünlü manken Aysu Baçeoğlu’nun kardeşi. Müzik aşkı uğruna podyumlara veda edip kariyerine farklı bir yön veren ‘’Günsu İnce’’nin şarkı söylemek dışında en büyük hobisi resim. Yağlı boya tablolar yapan genç yetenek, sosyal medyada da ilgiyle takip edilen bir isim.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa