02:20 - Burcu Köksal kararını açıkladı: CHP’den istifa edip AK Parti’ye katılıyor
12:36 - Beylikdüzü Belediyesi’nden İmamoğlu İnşaat’a İmar Cezası: 40 Milyon TL ve Yıkım Uyarısı
12:09 - Büyükçekmece’de Siyasi Dengeler Değişiyor: “Erol Sahada, Belediye Sessiz”
21:57 - Ayaş Kaymakamı’na bakanlıktan da soruşturma! Görev yeri değiştirildi
12:00 - Gazeteci Dilek Bozkurt’a Anlamlı Ödül: “Gerçeğin Peşinden Gitmekten Vazgeçmedim”
Bölgemizin tanınmış iş insanı Ata Grup Yönetim Kurulu Başkanı Semih Aytek biricik oğlu Koray Aytek’i Zeynep Uslu’yu muhteşem bir düğün töreni ile evlendirdi.
Valide Sultan Yalısı’nda gerçekleşen düğün töreninde davetlileri kapıda karşılayan Aytek ve Uslu aileleri konuklarıyla tek tek ilgilendiler. Yemekli gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Bölgenin tanınmış sanatçıların söylediği birbirinden güzel şarkılar ve türküler eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar halayların çekildiği ve konukların eğlendiği düğün töreninde duygularını bizlerle paylaşan Semih Aytek; ‘ Bir annenin ve babanın belki de en mutlu anı evlatlarının evlendiklerini görmektir. Bizlerde çok şükür bu duyguyu dostlarımızla birlikte yaşadık. Böylesine güzel bir gün ’de mutluluğumuza ortak olan tüm dostlarımıza sizlerin aracılığı ile bir kez daha teşekkür etmek istiyorum’ dedi.
Siyasetçiler, iş insanları, esnaflar ve çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı düğün töreni gecenin geç saatlerine kadar devam etti.


Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.