SON DAKİKA

Haber Ekspress

AZMİ EKİNCİ: SİTE AİDATLARI DÜŞECEK

AZMİ EKİNCİ: SİTE AİDATLARI DÜŞECEK
Bu haber 22 Mart 2019 - 11:15 'de eklendi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, mahalle, sokak ve parklarda yapılan tüm belediye hizmetlerinin ilçedeki sitelerde de yapılacağını ve bu şekilde site aidat ücretlerinde düşüş yaşanacağını söyledi.

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci 1 Nisan sonrası uygulamaya koyacağı projeler ve hizmetler arasında ilçede yoğun bulunan siteleri de unutmadı. Ekinci, seçimi kazandığı takdirde 1 Nisan’dan itibaren mahalle ve sokaklarda belediyenin yaptığımız tüm çalışmalarımın sitelere taşınacağını bildirerek sitelerin aylık harcamalarının önemli bir kısmının belediye eliyle azaltılmış olacağını ve bunun aidatlara da yansıyacağını vurguladı.

Site sakinlerinin aidatları düşecek

Sitelerde yapılacak belediye hizmetleri hakkında bilgi veren Azmi Ekinci, “Site bahçelerinin peyzaj çalışmaları belediyemiz tarafından yapılarak, ihtiyaç olan alanlara kent mobilyaları yerleştirilecek. Uygun alana sahip sitelerimize site sakinlerimizin faydalanacağı sosyal tesisler yapılarak tesislerin içerisine irtibat büroları kurulacak. Bu bürolar sayesinde siz değerli site sakinlerimizle sürekli irtibat halinde olacağız. Site içerisine kuracağımız kreşlerle hem çalışan anne ve babalarımızın yüklerini hafifleteceğiz, hem de çocuklarımızın güvenli ortamlarda eğlenerek öğrenmelerini sağlayacağız. Doğal malzemelerden üreteceğimiz kedi ve köpek evlerimizi istek dahilinde sitelerimizde uygun noktalara yerleştirerek, hayvan dostlarımıza sıcak bir ortam sunacağız. Kültür Merkezlerimizde site sakinlerimizin ücretsiz olarak faydalanacağı kurslar açacağız. Belirli dönemlerde yapacağımız dini ve kültürel gezilerle gerek il içi gerekse il dışına seyahatler düzenleyerek vatandaşlarımızın sosyo-kültürel etkinliklerine katkı sağlayacağız. Minibüs hatlarını birleştirilmesi ve İETT ek seferleriyle sitelerimizdeki ulaşım sorununu çözeceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa