SON DAKİKA

Haber Ekspress

Bağımsız Müziğe yeni bir soluk Eren Coşkun

Bağımsız Müziğe yeni bir soluk Eren Coşkun
Bu haber 20 Şubat 2021 - 1:05 'de eklendi.

Eren Coşkun ilk çalışması “Sit by the Fire” isimli şarkısını OnAir Sahne’den çıkarttı…

Eren Coşkun müziğe 11 yaşında elektro gitarla başlayıp sonrasında farklı enstrümanlara karşı da duyduğu yoğun ilgisi ve yeteneği ile müzik hayatına şu anda multi-enstrümanist olarak devam eden bir müzisyen.

Müzikseverlere “Merhaba” dediği şarkısı “Sit by the Fire”da farklı yerleri, farklı insanları ‘evimiz’ yapmamızı ve hayatımızın bir noktasında kendimizi artık evde hissetmediğimizi, bunun özlemini çektiğimiz o hissi anlatmış. Genç müzisyen, soğukta, yağmurun ortasında kalmış ruhlarımızın ortak noktası evde olma isteği, her şeyin yoluna gireceğini duyma ihtiyacını şarkısında dile getirmiş.

Bağımsız müziğe farklı tarzlar kazandıracağının ilk sinyalini yeni şarkısında başarıyla sunan Eren Coşkun bundan sonraki müzik kariyerine de yön vermeye başladı:
“Hedefim yaptığım şarkılarda farklı dillerden, var olduğunu bile bilmediğim ülkelerden insanlara müzik yoluyla benim hissettiklerimi hissettirebilmek. Farklı soundlar denemeyi seviyorum ve denemeye, gelişmeye devam etmek istiyorum.

Kayıt aşamasını bitirmek üzere olduğum ve ‘Sit by the Fire’’dan apayrı bir sound’da yeni bir şarkım var umuyorum ki birkaç ay içerisinde yorumlarınızı dinliyor olurum.”

Eren Coşkun kimdir?
2001 yılında Samsun’da doğdu. Ailesi çok fazla şehir değiştirdiği için küçüklüğünden beri pek çok farklı yerde yaşadı fakat çocukluğu ve lise yılları Antalya’da geçti. Antalya’da yaşadığı yıllarda çeşitli mekanlarda ve sokakta canlı müzik yapma şansı buldu.
Şu anda İstanbul’daki evinde kendi şarkılarını yazıyor ve kaydediyor.
Yağmur sesinin en çok yakıştığı şarkılardan birini daha bize kazandıran Eren Coşkun’un “Sit by the Fire” isimli şarkısını dijital tüm platformlardan ve OnAir Sahne YouTube kanalından takip edebilirsiniz.

Eren Coşkun
Spotify I Apple Music I Fizy I YouTube

Eren Coşkun Sosyal Medya
Instagram I Twitter

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa