SON DAKİKA

Haber Ekspress

BAHARIN İLK GÜNÜNDE AŞIK VEYSEL ANILDI

BAHARIN İLK GÜNÜNDE AŞIK VEYSEL ANILDI
Bu haber 25 Mart 2019 - 12:07 'de eklendi.

Sarıyer Belediyesi halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu’nu ölümünün 46. yılında türküleriyle andı.  BKSM’de düzenlenen gecede Sarıyer Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu eşliğinde Belkıs Akkale ve Erdal Erzincan, aynı zamanda bir doğa aşığı olan ozanın türküleriyle baharın gelişini selamladı.

Türkülerinde kardeşlik, barış ve dostluğu gördüğümüz, doğaya saygının önemini vurgulayan dizeleriyle aklımıza kazınan Aşık Veysel, baharın ilk günü 21 Mart’ta ve ölümünün 46. yılında saygıyla anıldı. Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen gecede, Sarıyer Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu eşliğinde Belkıs Akkale ve Erdal Erzincan ozanın türküleriyle sevenlerine duygu dolu anlar yaşattı. Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Belkıs Akkale “Öncelikle Sarıyer Belediyesi’ni böyle güzel bir kültür merkezi yaptığı için tebrik ederim. Ayrıca tüm türkü severlere de bu salonu doldurduğu için teşekkür ederim. Böyle özel gecelerde sahneye çıkarken çok heyecanlanıyorum. Ozan Aşık Veysel’in sırtımı sıvazlayışı bile vardır. Ruhu şad olsun” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa