SON DAKİKA

Haber Ekspress

Bahtiyar BOZ dan Çiğliye Dokunan Mesaj

Bahtiyar BOZ dan Çiğliye Dokunan Mesaj
Bu haber 03 Ocak 2024 - 22:54 'de eklendi.

Çok değerli Cumhuriyet Halk Partili üyelerimiz, çiğli esnaflamız ve mahalle sakinlerimiz; öncelikle bu dönem meclis üyeliği aday adaylığımın sebebini ve önemini belirtmek istiyorum.
1) Tartışmasız önceliğim ilçemizdeki çözülmemiş onlarca sorunları bu sorunların ilçemiz yönetimini oluşturan encümenler olarak belediyemize doğru tespitlerle meclise taşımak ve bu doğrultuda planlama yaparak, ilçe başkanımız ve belediye başkanımızla talepleri hayata geçirmek adına bu göreve talibim.
İlçemizde yaklaşık olarak 35 yıldır ikamet etmekteyim. İlçemizin öncelikli sorunları ve eksikliklerimizin çözümlerini biliyor ve önemsiyorum. Bütün gayretim ve çabamı meclis içerisinde göstereceğim.
Değerli partililerim ve üyelerim; şunu çok iyi biliyorum ki hepimiz partimiz için elimden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmadığını biliyorum.
2) Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’inde ifade ettiği gibi, partimizin gerçek anlamda demokratik adımları savunacağını ve ön seçimin partimizin ve yerel yönetim’deki başarıyı arttıracağına inandığımı belirtmek istiyorum.
Bu nedenle bütün Cumhuriyet Halk Partili üyelerimiz ve halkımızın ilçe yönetimlerde liyakatli ve çözüm odaklı encümenlerin ve belediye başkanlarının genel merkezin atama yoluyla seçilmesini istemediğimizi bilmenizi istiyorum ve gerekli adımları atmanızı temenni ediyorum.


SPORDA BAŞARININ YOLU

3) Sporda başarıların devamlılığı ve sürdürülebilirliği olması için doğru planlama ve strateji uygulamak gerekir. İlçemizde yaklaşık olarak 12 futbol klübümüz var. Her semtimizin futbol klüplerin maddi ve manevi büyük zorluklar çektiğini biliyorum. Bu konuda donanımlı ve tecrübeli olduğumu bilmenizi istiyorum.
Futbol deneyimim yöneticilik deneyimi ve başkanlık deneyimim toplamında 25 yıl tecrübe ve bilgi birikimim ilçemizdeki spor faliyetlerinde başarı getireceğine inanıyorum. Bütün spor dalllarının Çiğli Belediyemizin spor anlamında uzun vadeli planlama ve yatırım yaparak başarıyı yakalayabileceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Spor her anlamda bir bireyin yaşamı içinde ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İlçemizde tüm klup başkanları, yöneticileri ve hocaların büyük başarılara imza atacağına inanıyorum.
İlçemizdeki sporla ilgili ileriye dönük projelerimizi, yatırımlarımızı tamamladıktan sonra değerli Çiğli halkımızla paylaşacağım…

İLÇEMİZDEKİ MAHALLE SORUNLARIMIZ

4) Sevgili Çiğli’li halkımız semtinizdeki sorunlarıızı doğrudan bizzat bana her dakika ulaştırabileceğinizi bilmenizi istiyorum. Sorunlarımızın yapısal, fiziksel bütünü olarak çözüm üretmek için yanınızda olacağımı ve takipçisi kalacağımdan emin olabilirsiniz. Mahallemizdeki en büyük sorunların başında gençlerimizin işsizlik, maddi sorunlar, madde bağımlılığı ve şiddete yönelme eğilimi içinde olmaları siz değerli ailemizin büyük sorunlarından olduğunu hepimiz biliyoruz.
Bir ilçenin kültür, sanat, spor başarıları yoksa ve örnek tercihler yöneltilmiyorsa burada umutsuzluk ve dipsiz sorunlar ortaya çıkar.Bizler bu gerçeklerden asla ve asla kaçamayız. Bu yüzden ilçemizin kültür, sanat ve spor faliyetlerimizi her semtimizde planlayarak gençlerimizi oraya sağlıklı birer birey yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağız.
Gençlerimize iş ve meslek fırsatları yaratmak bizlerin sorumluluğundadır. Her semtimizde spor alanları kültürel etkinlikleri yaz kış demeden sağlayacağımı bilmenizi istiyorum. Ben kendi adıma ilçemizin daha temiz ve keyifle yaşanabilecek bir ilçe olması için elimden geleni yapacağımı ve saat gözetmeksizin çalışacağımı bilmenizi istiyorum.
HEP BİRLİKTE BU MÜCADELEYE VARMISINIZ? DEĞERLİ ÇİĞLİ HALKIMIZ….

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa