SON DAKİKA

Haber Ekspress

Balcıoğlu Amasyalılarla piknikte bir araya geldi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Amasya Merkez Damudere Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen geleneksel piknik şölenine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Balcıoğlu Amasyalılarla piknikte bir araya geldi
Bu haber 12 Ağustos 2024 - 13:46 'de eklendi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu Amasya Merkez Damudere Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen geleneksel piknik şölenine katıldı. Vatandaşlarla sohbet ederek onların istek ve önerilerini dinledi.

Etkinlikte yaptığı konuşmada, Amasya Merkez Damudere Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Aydıner ve yönetim kuruluna misafirperverlikleri ve başarılı organizasyonları için yürekten teşekkür etti. Ayrıca, bu tür etkinliklerin, hemşehrilerin bir araya gelerek kültürel değerlerini yaşatmalarının ve toplumsal birlikteliği güçlendirmenin önemli bir yolu olduğunu vurguladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber Yazılımı
girişcasibom girişcasibomcasibom girişJOJOBETcasibom girişcasibomcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom giriş
şanlıurfa urfa