14:37 - KİRA UYUŞMAZLIKLARINDA YENİ DÖNEM: “Oğlum Gelecek” Demek Tahliye İçin Yeterli mi?
14:28 - Polis memurunun dövülerek öldürüldüğü TÜVTÜRK’ten bir skandal görüntü daha çıktı
14:15 - CHP’den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan transfer için ilk sinyali verdi
01:37 - 7 kişi daha tutuklandı! Aralarında Simge Barankoğlu ile Menderes Utku da var
19:46 - Adalet Bakanı Tunç’tan Atlas Çağlayan’ın ailesine taziye ziyareti
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çanakkale Lapseki ilçesi Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çardak Belde Başkanı Kazım Atılgan’ı makamında ağırladı.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çanakkale Lapseki ilçesi Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci ve CHP Çardak Belde Başkanı Kazım Atılgan’ı makamında misafir etti. Görüşmede, belediyeler arası iş birliği üzerine fikir alışverişinde bulunulurken Başkan Balcıoğlu, yerel yönetimler arasındaki dayanışmanın önemine vurgu yaptı.
Nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Balcıoğlu, “Çardak Belediye Başkanımız Sayın Metin Semerci ve CHP Çardak Belde Başkanımız Sayın Kazım Atılgan’ı belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duydum. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Yerel yönetimler olarak iş birliği içinde olmamız, hizmetlerin daha verimli ve etkin bir şekilde yürütülmesi açısından önemli” şeklinde konuştu.
Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci ve CHP Çardak Belde Başkanı Kazım Atılgan ise Başkan Balcıoğlu’na nazik karşılaması için teşekkürlerini iletti.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.