SON DAKİKA

Haber Ekspress

BARET CAFE RESTAURANT

BARET CAFE RESTAURANT
Bu haber 25 Ağustos 2020 - 21:25 'de eklendi.

3 senedir Soma’da hizmet sektöründe yer alan Baret Cafe Restaurant, müşterilerine eşsiz lezzetler sunuyor. Merkezi Manisa’nın Soma ilçesinde yer alan Baret Cafe Restaurant, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

SOMA’DA İLKİZ”

Baret Cafe Restaurant işletme sahibi Sayın Cihat Atalay “Soma’da yeniyiz. Ama sektörün içinde eskiyiz. 3 yıldır Soma’da faaliyet gösteriyoruz. Soma’da ilkiz ve iyi de gidiyoruz.” Diye konuştu.

ÜRÜN YELPAZEMİZ ÇOK GENİŞ”

Baret Cafe Restaurant işletme sahibi Sayın Berkay Atalay “Aslında ürün yelpazesinde her türlü yiyecek içecek ürünlerimiz bulunmakta. Balık ürünlerinden tutun et ürünlerine kadar herşey var. Ama biz tazeliğe önem verdiğimiz için taze ne çıkarsa o mevsimde onları sunmaya çalışıyoruz daha çok.” Diye ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa