SON DAKİKA

Haber Ekspress

Barış Turna müzik tarzıyla kendini kanıtladı!

Barış Turna müzik tarzıyla kendini kanıtladı!
Bu haber 07 Temmuz 2023 - 16:06 'de eklendi.

İstanbul, Türkiye’den gelen ünlü bir yapımcı ve DJ olan Barış Turna, Elektronik Dans Müziği dünyasında bir güç merkezi olarak konumunu sağlamlaştırdı. Tecrübesi altında sayısız sahne performansı ve sürekli başarı dürtüsü ile Barış Turna, Türkiye, Kıbrıs ve ötesinde dinleyicileri büyüledi. Barış Turna, tam bir enerjik parça paketi sunan bir Tech and Bass House dehası.

Barış Turna, SSL Music ile yaptığı işbirliği sayesinde yeni zirvelere yükseldi. Akon’un hit single’ı “Right Now (Na Na Na)” cover’ı müzik meraklılarının dikkatini çekerek onu Tech House ve Bass House dünyasında yükselen bir yıldız olarak kanıtladı. Bu önemli an, Barış Turna’nın kendine özgü sesleri ve bulaşıcı ritimleri dünya çapındaki hayranlarda yankılanırken, canlandırıcı bir yolculuğun başlangıcı oldu.

Kendini sanatına adayan Barış Turna, müziği üzerinde özenle çalışıyor ve sürekli olarak elektronik müziğin sınırlarını zorlayan yüksek enerjili parçalar sunuyor. Amansız mükemmellik arayışı, yayınları sürekli olarak müzik listelerinin zirvesine çıkarken, ona tanınırlık ve beğeni kazandırdı.

Barış Turna, sanatına olan sarsılmaz bir tutkusu ve sürekli genişleyen küresel izleyici kitlesiyle, yeni sonik bölgeleri ve heyecan verici işbirliklerini keşfederek sınırları zorlamaya devam ediyor. Barış Turna için yolculuk yeni başladı ve dinleyicilerini canlandırıcı ritimler, bulaşıcı melodiler ve sınırsız eğlenceyle dolu bu heyecan verici yolculukta kendisine katılmaya davet ediyor.

Barış Turna’nın heyecan verici seslerini yaşayın ve müziğin sınır tanımadığı bir dünyaya taşınmaya hazırlanın.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa