19:53 - Özgür Özel’in Yeni Partisi Anketlerde Zirveyi Zorluyor: CHP’yi Geride Bıraktı
19:51 - Fatih Erbakan’dan İttifak Açıklaması: “Seçimlere Tek Başına Girmeliyiz”
19:49 - CHP’de Yeni Parti Tartışmaları ve Sinem Dedetaş’ın Kararı: Gürsel Tekin’den Açıklamalar
09:33 - PINARTEPE’DE İMAR ADALETSİZLİĞİ: BİR YANDA ÇATI HAVUZLARI, DİĞER YANDA GÜVENLİ KONUT BEKLEYEN HALK!
23:18 - Tavuksuz Yumurta Dönemi!
Başakşehir Belediyesi, on bir ayın sultanı ramazanda düzenlediği çocuk etkinlikleri ile minik ilçe sakinlerine ramazanı sevdiriyor. Başakşehir Kent Meydanı’nda iftardan sonra başlayan etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğleniyor.
Başakşehir’de, on bir ayın sultanı ramazanın sevinci ve coşkusu her gün düzenlenen birbirinden güzel etkinliklerle doyasıya yaşanıyor. Ramazan etkinliklerinin merkezi olan Başakşehir Kent Meydanı çocuklarla şenleniyor. Aileleriyle birlikte Ramazan Çadırı’na gelen Başakşehirli çocuklar, akşam akrobasi ve illüzyon gösterisiyle doyasıya eğlendi. Çocuklar, sihirbaz gösterisini de gözlerini kırpmadan takip etti.
Kur’an-ı Kerim tilaveti gönülleri mest etti
Çocukların gönüllerince eğlendiği etkinlikler sonrasında Huffaz, “Cumhur Kuran Tilaveti” ile Başakşehirlilerin gönlünü mest etti. İlçe sakinleri dinledikleri Kur’an-ı Kerim tilaveti ile huzur dolu bir akşam geçirdi. Etkinliklerin yanı sıra Umre ve Kudüs ziyaretleri için ilçe sakinlerinin başvuruları Yeni Şamlar Camii’nde alındı.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.