SON DAKİKA

Haber Ekspress

BAŞAKŞEHİR’DE EN GÜZEL ŞİİR İLE YARIŞTILAR

BAŞAKŞEHİR’DE EN GÜZEL ŞİİR İLE YARIŞTILAR
Bu haber 06 Mart 2019 - 16:13 'de eklendi.

Başakşehir Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Gençlik Oyunları kapsamında gerçekleştirilen Liseler Arası Şiir Yarışması’nda final heyecanı yaşandı. 

Başakşehirli gençler, İstiklal Marşı performanslarıyla göz doldurdu.

2. Gençlik Oyunları kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen kültür-sanat yarışmalarında ikinci final heyecanı şiir yarışmasında yaşandı. Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde düzenlenen final yarışması ve ödül törenine; Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Selim Çelebi, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Finale kalan 5 öğrenci, İstiklâl Marşı’nın on kıtasını ezbere okudu. Performansıyla göz dolduran finalistler, jüri üyeleri tarafından ezber gücü, uygun okuma (telaffuz), vurgu ve tonlama, jest ve mimik ile sahne duruşu kriterlerine göre puanlamaya tâbi tutuldu.

Yapılan değerlendirme sonucunda; Liseler Arası Şiir Yarışması’nı kazanan isim Öğrenciden Armağan Anadolu Lisesi öğrencisi Enes Atak oldu. Özel Çınar Anadolu Lisesi’nden Selva Nur Kılınç’ın ikinci olduğu yarışmada, Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Alper Ceylan üçüncülüğü elde etti. 

Büyük bir heyecanla takip edilen program, dereceye giren öğrencilere plaket takdimi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa