22:18 - GÜLİSTAN DOKU DOSYASINDA SIR PERDESİ ARALANIYOR: 7 İLDE OPERASYON, 13 GÖZALTI VE KARARTILAN DELİLLER
17:38 - SİVEREK’TE OKULDA DEHŞET: ESKİ ÖĞRENCİ DEHŞET SAÇTI
18:32 - Esenyurt’ta “Park” Nöbeti: İlçe Emniyet Binasına Karşı Hukuki Süreç Başlatıldı
18:31 - AK Parti’den İsrailli Bakan Ben-Gvir’in tehdit ettiği oyuncu Görkem Sevindik’e destek
18:13 - Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun sosyal medya hesaplarından duyurduğu kan bağışı çağrısına binlerce Başakşehirli yanıt verdi. İlçe sakinleri, depremzedelerin kan ihtiyacını karşılayabilmek için adeta birbiriyle yarıştı.
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından kan bağışı çağrısında bulundu. Kızılay ile birlikte düzenlenen ve Başakşehirlilerin yoğun katılım gösterdiği kampanyada kan verme işlemleri sabah saatlerinde başladı. Başakşehirliler, bölgedeki afetzedelere kan vermek için Başakşehir Belediyesi’nde uzun kuyruklar oluşturdu. Kampanyaya belediye personeli de destek oldu.
Kan bağışında bulunan Başakşehirlilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Başkan Kartoğlu, “Başakşehirli yardımseverdir. Kan acil değil, daimi ihtiyaçtır. Kan vermek hayat kurtarır diyor, tüm komşularımı afetzede kardeşlerimiz için kan bağışı yapmaya davet ediyorum.” dedi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.