SON DAKİKA

Haber Ekspress

Başkan Aydın, 10 OCAK Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Başkan Aydın, 10 OCAK Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı
Bu haber 09 Ocak 2021 - 15:02 'de eklendi.

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı İsmail Aydın, Demokratik bir ülkenin en vazgeçilmez unsurunun özgür ve bağımsız bir medya olduğunu söyledi…

Aydın, “Günün her anında, gece gündüz demeden sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde kamuoyunu doğru bilgilendirmek için yılmadan, usanmadan, korkmadan sadece ve sadece gerçekleri yazan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi.
GYD Başkanı İsmail Aydın, “Toplumun gözü, kulağı ve dili olan gazeteciler yıpratıcı ve zor şartlara rağmen, üstün bir çabayla kamuoyuna hizmet etmeye devam etmektedir. Bu mesleği kendine ilke edinmiş olan gazeteciler, ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini başarıyla yürüterek halkın haber alma hakkını sağlamakta, kamu yararını göz önünde tutarak dünyada, ülkemizde, bölgemizde ve şehrimizde meydana gelen olaylar hakkında halkımızı bilgilendirmektedir. Gazetecilere yönelik baskıların olmadığı, haberlerin sansürlenmediği, gazetecilerin yaptıkları haberlerden dolayı ceza almadığı, kısacası gazetecilerin sadece gerçekleri yansıtabildikleri günler diliyor ve tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Haber – Hasret Dilek Delier

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa