SON DAKİKA

Haber Ekspress

BAŞKAN DURAN’DAN AKŞENER’E ZİYARET

BAŞKAN DURAN’DAN AKŞENER’E ZİYARET
Bu haber 29 Nisan 2021 - 21:08 'de eklendi.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran Ankara temaslarında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi…

Ankara programında Millet İttifakı paydaşı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyaret gerçekleştiren Başkan Duran, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. Başkan Duran Ankara programına ilk olarak TBMM İYİ Parti Grup Toplantısına katılarak başlamıştı.

Akşener’i makamında ziyaret eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran kendisine Tire’nin el sanatlarından oluşan hediyelerini takdim etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e göreve başladığı tarihten bu yana 2 yıllık faaliyet ve çalışmalarının anlatıldığı kitabını da takdim eden Başkan Duran İzmir’in tek İYİ Partili Belediye Başkanı olarak İYİ Parti ve Millet İttifakı ilkelerine uygun sosyal, şeffaf ve insan odaklı bir şekilde hizmetlerine devam edeceğini ifade etti. Başkan Duran’a çalışmaları ve nazik ziyareti için teşekkür eden Akşener görevlerinde başarılar dileyerek tüm Tirelilere selam söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa