SON DAKİKA

Haber Ekspress

BAŞKAN GENÇ ZEKERİYAKÖY’DE

BAŞKAN GENÇ ZEKERİYAKÖY’DE
Bu haber 04 Mart 2019 - 13:32 'de eklendi.

Sarıyer Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şükrü Genç, mahalle gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Sorunlara yerinde çözüm üretmek için Sarıyer’de gidilmedik tek bir yer bırakmamayı hedef haline getiren Başkan Genç’in bugünkü durağı Zekeriyaköy oldu.

Mahalle mahalle, ev ev gezerek vatandaşların sorunlarını dinleyip, çözüme kavuşturan Başkan Genç, bugün de Zekeriyaköylü vatandaşlarla bir araya geldi. Sabah 09.00’da başlayan esnaf ziyareti akşam saatlerine kadar sürdü. Esnafın ve mahallelinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Genç,  gezi sırasında 85 yaşındaki Orhan Balaban’ı evinde ziyaret etti. İlerleyen yaşı ve rahatsızlığı dolayısıyla yürümekte güçlük çeken Balaban, seçim günü kendisine oy kullanmak için sandığa götürülmek üzere bir araç istedi. Araç sözünü veren Genç, Balaban’ı ziyaretinin ardından mahalle turuna devam etti.

MİNİKLERDEN BÜYÜK İLGİ

Başkan Şükrü Genç, gezi sırasında özel bir kreşi de ziyaret etti. Renkli anların yaşandığı ziyarette kendisini heyecanla karşılayan öğrencilerle İngilizce sohbet eden Genç, çocuklardan aldığı enerjinin her şeyden üstün olduğunu bir kez daha vurguladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa