SON DAKİKA

Haber Ekspress

Başkan Kemal Deniz Bozkurt koltuğu devretti

Başkan Kemal Deniz Bozkurt koltuğu devretti
Bu haber 23 Nisan 2019 - 13:05 'de eklendi.

Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 4’üncü sınıf öğrencisi  Çağan Yiğit Akgün’e devretti.

Esenyurt’ta Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm çocuklara hediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, başkanlık koltuğunu bir günlüğüne İBB.Prof.Dr. Sebahattin Zaim İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Çağan Yiğit Akgün’e, “Sayın Başkanım, görevi size emanet ediyorum. Ben iyi yöneteceğinizi biliyorum” diyerek devretti. Başkanlık makamına gelen Akgün’e öğretmeni ve arkadaşları da eşlik ederken, Başkan Bozkurt ve öğrenciler arasında eğlenceli anlar yaşandı.

Başkanlık görevini devralan Akgün, TBMM kuruluşunun 99. yılında çocuklara bu günü bayram eden Mustafa Kemal Atatürk’e ve bu güzel günde koltuğunu kendilerine bırakan Başkan Bozkurt’a teşekkür etti. Çağan Yiğit Akgün ve arkadaşları Başkan Kemal Deniz Bozkurt’tan çocuk parkları, spor tesisleri, engellilerin hayatının kolaylaştırılması, kaldırım işgallerinin önlenmesi,çevre kirliliğinin önüne geçilmesi gibi sosyal  belediyecilik anlamında bir takım isteklerde bulundu. Başkan Bozkurt da çocuklara, “Bana ne kadar doğru bir yolda olduğumu gösterdiniz” diyerek teşekkür etti ve şöyle devam etti: “Sizlerle aynı fikirdeyim. Bu söylediklerinizin hepsinin olması lazım. Bunlar olmazsa insan olmaktan çıkıyoruz. Sizin söylediklerinizin hepsini yapacağız. Başkanımızın talimatlarını yerine getireceğiz. Siz de lütfen iyi bir insan, ülkesini ve insanlarını seven birer kişi olmaya çalışın. Zorluklar altında ezilen değil, onları yenmeye çalışan yapıda olun.”

Başkan Bozkurt çocuklara günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Belediye binasında gerçekleşen seremoninin ardından Başkan Bozkurt  İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’da düzenlenen Atatürk anıtına çelenk sunma törene katıldı. Tören İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, Başkan Kemal Deniz Bozkurt, ilçe siyasi partileri ve derneklerin Atatürk anıtına çelenk bırakmasının ardından yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşıyla sona erdi. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa