SON DAKİKA

Haber Ekspress

Başkan Mesut Üner Muhtarlarla Bir Arada

Başkan Mesut Üner Muhtarlarla Bir Arada
Bu haber 21 Haziran 2019 - 14:31 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, muhtarlarla ile belediye meclis salonunda düzenlenen toplantıda buluştu. 

Göreve geldiği günden bu yana birlikte yönetme anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Başkan Mesut Üner, zaman zaman Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor. Meclis salonunda 39 mahallenin muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Mesut Üner’e Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri eşlik etti. Çatalca’ya hizmet adına yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, talepler ve yapılması gereken çalışmalar da ele alındı.

Başkan Mesut Üner toplantıda; Çatalca’ya en iyi hizmeti sunabilmek adına muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve en önemlisi vatandaşlarla ile işbirliği içinde çalışacakları vurgusunu da yineledi. Toplantı sonrasında Başkan Mesut Üner ve muhtarlar öğle yemeğini birlikte yediler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa