SON DAKİKA

Haber Ekspress

Başkan Mesut Üner Yaptırdığı Futbol Sahasını Çocuklara Armağan Etti

İlçede yaptığı hizmet atağı ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak yepyeni çalışmalarla adından sıkça söz ettirmeye devam eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Karamandere Mahallesine yaptığı futbol sahasını çocuklara ve gençlere armağan etti.

Başkan Mesut Üner Yaptırdığı Futbol Sahasını Çocuklara Armağan Etti
Bu haber 28 Eylül 2020 - 16:24 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, göreve geldiği ilk günden bu güne ilçede vatandaşların, çocukların ve gençlerin spor imkânlarını genişletmek ve yeni imkânlar sunmak konusu üzerinde büyük bir hassasiyet ve önemle duruyor.

Merkez ve mahalleleri ayırt etmeden ilçede vatandaşların her an spor yapabilmelerini sağlamak için yüzme havuzu, spor salonları, spor kompleksleri gibi birçok proje başlatan Başkan Mesut Üner, spor alanında bir hizmeti daha hayata geçirdi.

Çocuklarımız sağlıkla büyüsün, kötü alışkanlıklardan uzak kalsın

Çocukların ve gençlerin hem bedeni, hem de fiziki açıdan daha sağlıklı bir hayat standardına kavuşması ve kötü alışkanlıklardan uzak kalması için sportif faaliyetleri önemsediğini belirten Başkan Mesut Üner, Karamandere Mahallesini futbol sahasına kavuşturarak başta çocuklar ve gençler olmak üzere spor yapmak isteyen tüm vatandaşlara armağan etti.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan halı saha mahalle sakinlerinin hizmetine sunulurken, mahallelerinin önemli bir ihtiyacının karşılamasından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Başkan Mesut Üner’e teşekkür ettiklerini belirttiler.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa