SON DAKİKA

Haber Ekspress

Başkan Mesut Üner’den Çiftçilere Destek

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, tarım ve hayvancılığı ile adından söz ettiren ilçede çiftçilerin daima yanında olarak destek oluyor.

Başkan Mesut Üner’den Çiftçilere Destek
Bu haber 29 Eylül 2020 - 19:57 'de eklendi.

Çiftçilerin tarlalarına, ürünlerine ulaşımını kolaylaştırmak için tarla yolları açtıran, mevsimsel bozulmalar olan yolların bakım ve onarımlarını yaptıran Başkan Mesut Üner, üreticilerin bir ihtiyacını daha giderdi.

İzzettin ve Ormanlı Mahallelerine Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kantar yapılıyor. Kısa bir sürede tamamlanacak olan kantarlar hasadını yapan çiftçilerin hizmetine girecek.

Kantarlarımız Çiftçilerimize Hayırlı Olsun

 Çiftçilerin daima yanında olduğunu belirten Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Yaşadığımız pandemi döneminde sağlığımızın, üretimin özellikle de tarımsal ve gıda üretiminin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük.  İlçemiz İstanbul’un tarım ve hayvancılıkta öne çıkan, üretim yapan önemli bir ilçesi. Bizlerde, her zaman üreticilerimizin, başımızın tacı çiftçilerimizin yanındayız. İzzettin ve Ormanlı Mahallelerimizde üreticilerimizin kantar ihtiyacı vardı, yapımına başladık ve çok kısa bir süre sonra tamamlayacağız. Buğday, arpa, ayçiçeği, kanola, yulaf gibi tarımsal ürünlerimizle ve Ormanlı Mahallemizle özdeşleşen çeltiğimizle hasat dönemimiz devam ediyor. Kantarlarımız şimdiden çiftçilerimize hayırlı olsun, hasatlarının bol ve bereketli olmasını diliyorum” ifadeleriyle çiftçilere destek olmaya devam edeceğini deli getirdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa