SON DAKİKA

Haber Ekspress

Başkan Tunç Soyer’den minik öğrencilere sürpriz( Ece İçmez Özel Haber)

Başkan Tunç Soyer’den minik öğrencilere sürpriz( Ece İçmez Özel Haber)
Bu haber 24 Nisan 2020 - 15:53 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Kemal Reis İlkokulu 1 B sınıfı öğrencilerine sürpriz yaptı.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Güzelbahçe Şubesi ve İzmir Tülay Aktaş Güçbirliği Platformu koordinesiyle beraber yapılan Zoom görüşmesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, minik öğrencilerin bayramını kutladı.

Coronavirus sebebiyle evlerinde olan öğrencilere seslenen Tunç Soyer, ” Bugünler geçicek,Atatürk’ün çocukları olarak hepiniz güzel günlerde gülüp oynayacaksınız.” dedi.

Minik öğrenciler ise Tunç Soyer’e şiir okuması gerçekleştirdikten sonra görüşme sonlandırıldı.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Güzelbahçe Şubesi’nden açıklama;

Cumhuriyet Kadınları Derneği Güzelbahçe Şubesi olarak yürüttüğümüz 23.Nisan TBMM 100.YIL kutlamaları Sosyal Sorumluluk Projemiz Kapsamında hazırladığımız etkinliklerde destek verdiğimiz ;  Milli eğitime Bağlı Bir Devlet Okulu olan Kemal Reis İlköğretim Okulu 1/B sınıfının  ben tatilim demeden zoom üzerinden Online Olarak Çocuklarla Eğitimini devam ettiren Topluma Örnek bir çalışma yapan Gönüllü Devlet Okulu Öğretmeni sayın İnan BULUT ve Öğrencileri ile birlikte hem Devlet Okulu Öğretmenlerine haydi artsın Gönüllü Öğretmenlerimiz diyerek bir Çağrı yapıp hemde 23 Nisan TBMM.100 yıl Çoşkusunu Online Eğitimlerine Bağlanarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın TUNÇ SOYER ve Eşi Sayın Neptün SOYER ile Tülay Aktaş Güçbirliği Dönem Sözcüsü Sayın Fatoş Dayıoğlu ve CKD Güzelbahçe Şubesi Başkanımız Sayın Mesude Öney’in de katılımları ile Coşku içinde Çocuklarımızla kutlatacağız. 22 Nisan saat 14.00 / 14.30 arası Online Eğitimlerine misafir olacağız bizi kırmayıp Çocuklarımızın Çoşkusuna Katılan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç SOYER ve Eşi Sayın Neptün SOYER’e sonsuz teşekkürlerimizle. ” açıklamasında bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa