SON DAKİKA

Haber Ekspress

Başkan Yasin Kartoğlu mazbatasını aldı

Başkan Yasin Kartoğlu mazbatasını aldı
Bu haber 10 Nisan 2019 - 15:25 'de eklendi.

31 Mart 2019 Mahalli İdariler Seçimleri’nde Başakşehir’de oyların yüzde 54,75’ni alarak Belediye Başkanlığı’na seçilen Yasin Kartoğlu, mazbatasını alarak göreve başladı.

Başakşehir İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen törene; Başkan Kartoğlu’nun yanı sıra AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, MHP Başakşehir İlçe Başkanı Fatih Keleşoğlu, AK Parti Başakşehir Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ertuğrul, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Ay, Belediye Başkan Yardımcıları ve partililer katıldı.

Başkan Kartoğlu: Hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz

Mazbatasını Başakşehir İlçe Seçim Kurulu Müdürü Dilek Aynalı’nın elinden alan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, seçim dönemi boyunca emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek şöyle konuştu: “İki aylık yoğun seçim çalışmasında birlikte yaptığımız çalışmaların neticesini hep beraber almış olduk. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun inşallah. Mazbatamızı aldık, bundan sonra da Başakşehir için hiçbir ayrım gözetmeksizin her vatandaşımıza yapılması gereken neyse elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız. Mutluluğun Şehri Başakşehir’i, şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da hem dizayn edip hem de sosyal ihtiyaçlarımızı karşılayacak şekilde geliştireceğiz.” 

Başkan Kartoğlu ile birlikte Başakşehir Belediye Meclisi’ne seçilen AK Parti’li meclis üyeleri de mazbatalarını aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa