SON DAKİKA

Haber Ekspress

Bayram Şenocak görevden alındı mı?

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ın görevinden alındığı iddiası, il başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarla yalanlandı.

Bayram Şenocak görevden alındı mı?
Bu haber 10 Kasım 2020 - 11:41 'de eklendi.

Berat Albayrak’ın Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa etmesinin ardından AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ın da görevden alındığı öne sürüldü. Söz konusu iddiada, parti içinde Albayrak’a yakınlığıyla bilinen Şenocak’ın yerinde, Fazıl Kılıç’ın getirildiği belirtilmişti.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın Twitter hesabından akşam saatlerinde Şenocak’la ilgili bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda “İl Başkanımız Sayın Bayram Şenocak başkanlığında Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu Toplantılarımız gerçekleştirildi” ifadelerine yer verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa