SON DAKİKA

Haber Ekspress

GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

Recep Erol, bayramda çalmadık kapı bırakmadı.

GÖNÜLLERDE TAHT KURDU
Bu haber 31 Mayıs 2020 - 17:00 'de eklendi.

Büyükçekmece’nin önemli siyasetçilerinden Recep Erol, bayramda da boş durmadı ve özellikle sokağa çıkma yasağı yüzünden uzun bir süredir evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşların yanı sıra tüm Büyükçekmeceliler’in bayramını kutladı.

Bir dönem önce başarıyla sürdürdüğü AK Parti Grup Başkanvekili ve İBB Meclis Üyesi görevleriyle dikkatleri üzerine çeken Recep Erol, bu bayramda da boş durmadı ve bayram ziyaretleri yaparak, hazırladığı hijyen setlerini dağıttı. Ziyaret turunda Recep Erol’a AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ahmet Küçük de eşlik etti.

Bayram öncesinde, Covid-19 yüzünden evde kalması gereken 65 yaş üstü vatandaşları tek tek ziyaret ederek ihtiyaçlarına gidermeye çalışan Recep Erol, tüm Türkiye’de olduğu gibi zor günlerden geçen Büyükçekmece’de moralleri yüksek tutmaya çalışmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Büyükçekmece’deki mahalleleri tek tek ziyaret eden Recep Erol, sokağa çıkamayan vatandaşların bayramlarını kutladı ve hijyen seti hediye etti. Çalmadık kapı bırakmak istemediğine değinen Recep Erol, “Zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte, vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmek gerekiyor. Virüs tehlikesi, evden çıkamamak, sosyalleşememek ve ekonomik anlamda endişe ortamı yaratılmaya çalışılan bu dönemde, yalnız değilsiniz diyebilmek önemliydi. Vatandaşlarımızı tek tek ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. Naçizane ufak tefek hediyelerle de onların bayramını kutluyoruz” sözlerini paylaştı.

Recep Erol’un dostlarını hiç bir zaman yalnız bırakmadığına değinen Büyükçekmece halkı, “Şu an resmi bir görevi olmadığı halde ortada AK Parti adına bir tek Recep Erol’u bulabiliyoruz. Allah ondan razı olsun” diye konuştu.

Haber: Murak ÖZYILDIRIM

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa