SON DAKİKA

Haber Ekspress

BAZAN; “VADETTİKLERİMİN ARKASINDAYIM”

“Koruma ve fotoğrafçı ordusuyla gezmeyeceğim. Belediyeye kendi aracımla gidip geleceğim”.

BAZAN; “VADETTİKLERİMİN ARKASINDAYIM”
Bu haber 19 Aralık 2018 - 10:17 'de eklendi.

CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Nimet Baylan Bazan, Reşitpaşa 25 numaralı çalışma ofisinde basın mensupları ve örgüt üyeleriyle bir araya geldi. Kalabalık bir ortamda örgüt üyelerine seslenen Bazan; “Vizyonumla, misyonumla, projelerimle Avcılar’ın hizmetine talibim” dedi.

Sorulan soruları cevaplayan Bazan, aday olup başkan seçildiği taktirde belediyeye kendi aracı ile gideceğini, koruma ve fotoğrafçı ordusuyla gezmeyeceğini söyledi. Belediyenin milyonlarca borcunu ekonomi tecrübesiyle çözeceğini söyleyen Bazan, “Her türlü bilgi ve tecrübemle yapmayı vadettiklerimin arkasındayım” dedi.

“Vizyonumla, misyonumla, projelerimle Avcılar’ın hizmetine talibim” diyen Bazan, 30 yılı aşkın süredir İstanbul’da (Gürpınar, Bahçeşehir, Başakşehir, Ataşehir) ve pek çok ilçede görevler yaptığını söyledi.  Bazan, bu görevlerde edindiği yerel yönetim tecrübesi ile Avcılar’da yaratacağı katma değeri çok önemli gördüğünün altını çizdi.

“BİRLİKTE ÜRETİP, BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

“Hemen her kademede çözüm üreten vizyoner bir yaklaşımla ortak platformlar yaratacağız. Bölgedeki muhtarlar, sivil toplum örgütleri, dernekler, gençler tüm yönetimimizin projelerimizin ortağı olacak. Birlikte üretip, gerçekleştireceğiz” ifadelerinde bulunan Nimet Baylan Bazan, belediye bünyesinde pek çok alanda görev yaptığının da altını çizdi.

“KAPIM HALKA AÇIK OLACAK”

“Kamu Mevzuatı, Kamu Mali Yönetimi ve Belediye Gelirleri Mevzuatı, İhale İmar düzenlemeleri konularında kendimi yetiştirdim” diyen Bazan,  belediyelerde çalıştığı görev bölümlerini açıkladı. Mali Hizmetler Müdürlüğü, Belediye Başkan Yardımcılığı, Başkan Danışmanlığı, İhale Komisyon Başkanlığı, Gayrimenkul Değerlendirme Komisyon Başkanlığı, Disiplin Kurulu Komisyon Başkanlığı, Encümen üyeliği görevlerinde bulunduğunu vurgulayan Bazan; “30 yıldır biriktirdiğim bilgi ve tecrübemi Avcılar’da uygulamak ve örnek belediye modeli oluşturmak istiyorum. Heyecanlı ve dinamik bir belediyecilik anlayışı ile en üst kademelerden halkın en küçük birimlerine kadar herkese kapım açık, yararlı, gerekli projelere desteğim tam olacaktır. Yenilikçi fikirlerle oluşturduğum pek çok projem var, kadınlar, çocuklar, engelliler, sokak hayvanları gibi sosyal projelerin yanı sıra, kentin teknik alt yapısı, kentsel dönüşüm problemleri, mali sorunları gibi profesyonellik gereken konularda da projelerim ve dosyalarım hali hazırda göreve başlayacağım ilk günden başlamak üzere hazır bulunmaktadır” şeklinde konuştu.

ÖZGEÇMİŞİ:

1971 İstanbul doğumludur.

Anadolu Üniversitesi İşletme Muhasebe Finans Bölümü mezunudur.

Yüksek Lisansını Kamu ve Özel sektör iş birliği uygulamaları üzerine yapmış, tez konusu olarak Yerel Yönetimler ’de Kamu ve Özel sektör iş birliği uygulamalarını seçmiş ve başarıyla tamamlamıştır.

Bahçeşehir (İş yeri konut) ve Başakşehir’de (iş yeri konut) başarılı hasılat paylaşımı projelerinde görev almıştır.

Gelişim Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak görev yapmıştır.

Üniversitenin Avcılar kampüsünde 2013 yılından bu zamana kadar stratejik planlama, Performans değerlendirme ve ücretlendirme, mesleki yazışmalar, Tüketici Davranışları konusunda dersler vermiştir.

DAPAŞ A.Ş.’de 7 yıl denetim kurulu üyesi olarak görev almış, birçok dergide mesleki yazılar yazmıştır.

Yeni Ufuklar Politika Okulu’ndan Türkiye’de Medya, Siyaset ilişkisi, Doğu Anadolu ve Kürt sorunu üzerine hazırladığı çalışmalarla mezun olmuştur.

Profesyonel ilişki yönetimi konulu eğitimler almış bu eğitimleri yaşamı boyunca devam ettirmiştir.

Çok sayıda dernek, kooperatif ve şirketlerde danışmanlık yapmış; 30 yıllık Belediyecilik yaşamı süresince Gürpınar, Durusu, Bahçeşehir, Başakşehir’de belediye kurucu üyeliğinde bulunmuş, Belediye sisteminin sıfırdan kurulması aşamalarında önemli görevler üstlenmiştir. Kamu Mevzuatı, Kamu Mali Yönetimi ve Belediye Gelirleri Mevzuatı, İhale İmar düzenlemeleri konularında kendini yetiştirmiştir.

Mali Hizmetler Müdürlüğü, Belediye Başkan Yardımcılığı, Başkan Danışmanlığı, İhale Komisyon Başkanlığı, Gayrimenkul Değerlendirme Komisyon Başkanlığı, Disiplin Kurulu Komisyon Başkanlığı, Encümen üyeliği görevlerini yürütmüştür.

Bazan evli ve iki çocuk annesidir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa