SON DAKİKA

Haber Ekspress

Belediye başkanının tecavüz skandalının görüntüleri

Gazeteci Mehmet Özışık, CHP’li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın rezaletlerini bir bir ortaya dökmüştü. Özışık şimdi de tecavüz skandalının görüntülerini ve belgelerini yayınladı…

Belediye başkanının tecavüz skandalının görüntüleri
Bu haber 06 Eylül 2020 - 23:28 'de eklendi.

 

Bir belediye başkanı düşünün; cinsel istismar, ahlaksızlık, yolsuzluk yapmış ve kimse bu adama dokunmuyor!

Gazeteci Mehmet Özışık, Didim halkından gelen şikayetlere kulak kabartıp bölgeye gidince CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay hakkında söylenenlerin az bile olduğunu ortaya çıkarmıştı..

BİZE KAYYUM ATAYIN! 

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan CHP’liler seçmiş oldukları Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu göreve çağırıyor; ”Bize kayyum atayın”

TECAVÜZ SKANDALININ GÖRÜNTÜ VE BELGELERİNİ YAYINLADI

CHP’li Didim Delediye başkanı Ahmet Deniz Atalay’ın tecavüz ettiği kadın Mehmet Özışık’a tuzağa nasıl düşürüldüğünü ve yaşanan o karanlık geceyi ağlayarak anlattı. Peki Ahmet Deniz Atalay’ın Didim halkına zabıta vasıtasıyla yaptırdığı zulmü ve belediye kaynaklarında yapılan yolsuzluklara ne diyeceksiniz?

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa