SON DAKİKA

Haber Ekspress

BEYLİKDÜZÜ BARINAĞINDA SKANDAL!

Köpekler tarafından ağır yaralanan yavru kediyi barınağa almadılar.

BEYLİKDÜZÜ BARINAĞINDA SKANDAL!
Bu haber 12 Ekim 2018 - 14:28 'de eklendi.

REHABİLİTASYON MERKEZİNE ALINMADI

Köpeklerin saldırısı sonrası ağır şekilde yaralanan yavru bir kedi, Beylikdüzü Rehabilitasyon Merkezi’ne alınmadı. Hayvanseverler, kedinin Esenyurt’tan getirildiği için müdahale edilmediğini düşünürken, barınak çalışanları ise mesai saatinden 40 dakika önce getirildiği için barınağa sokulmadığı şeklinde açıklama yaptı.

ESENYURT BELEDİYESİ HEMEN EKİP GÖNDERDİ

Hayvanseverlere haber verilene kadar geçen süre içerisinde hayatını kaybetme riski olan kedinin Beylikdüzü Barınağı’na alınmamasına sosyal medyada tepki yağdı. Yaralanan yavru kedinin durumunu yaklaşık 8 saat sonra öğrenen bir hayvansever derhal Esenyurt Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni arayarak yardım istedi. On dakika içinde gelen ekip, yaralı kediyi Esenyurt Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürdü ve ilk müdahale Veteriner Hekim Mücahit Altun tarafından yapıldı.

BAŞKAN ALATEPE VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİLER

İlk müdahalenin ardından ameliyata alınan minik kedi hayati tehlikeyi atlattı. Kedinin sağlığına kavuşacak olmasına çok sevinen hayvanseverler; sosyal medyadan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’ye, Veteriner İşleri Müdürü Hasan Güneş’e, Veteriner Hekim Mücahit Altun ile diğer tüm veteriner ve çalışanlara teşekkür ettiler.

TUHAF BİR SAVUNMA

Beylikdüzü Barınağı’nın bir çalışanı ise, kamera kayıtlarında kedinin sabah 07:50 sularında barınağa getirildiğini, o saatte sadece gece bekçisinin bulunduğunu ifade etti ve “Mesai 08:30’da başlıyor. Durum acil! Biran önce kediciğin bir veterinere ulaşması lazım. Getiren hanım ya 40 dakika bekleyecek ya da hemen 24 saat açık klinik bulacak… Getiren hanımefendi saat akşam 16:00’ya kadar kediciği elinde tutmuş. Neden?…” şeklinde sosyal medyadan paylaşım yaptı.

“8 SAAT BEKLEYEN 40 DAKİKA BEKLEMEZ MİYDİ?”

Gazetemizi arayarak olaya tepki gösteren bir hayvansever, “Güvenlik görevlisi, yaralı kediyi getiren kişiye 40 dakika beklemesini söylememiştir. Aksi halde yaklaşık 8 saat bekleyen kişi, 40 dakika beklemez miydi? Ayrıca doktorlar bile çok acil durumlarda hastaneye çağrılırken, bir veteriner 40 dakika önce çağrılamaz mıydı?” diyerek, yapılan savunmanın hayvanseverleri tatmin etmediğini dile getirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa