SON DAKİKA

Haber Ekspress

Beylikdüzü Belediye personeline yüzde 25 zam

Beylikdüzü Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık başkanlığında gerçekleşti. 100. yılı kutlanacak olan Cumhuriyet’in ilanına giden yolda şehit ve gazi olanları rahmet ve minnetle anan Başkan Çalık, “Fikirlerimiz, düşüncelerimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı yoldan ilerliyor. Gücünü milli iradeden alan laik Cumhuriyet’i korumak, sözde değil özde demokrasiyi tesis etmek, emin adımlarla yürümek en önemli hedefimizdir. Bu uğurda mücadele vermekten asla vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.

Beylikdüzü Belediye personeline yüzde 25 zam
Bu haber 03 Ekim 2023 - 15:58 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Açılış konuşmasına Ankara’da meydana gelen bombalı saldırıda yaralanan polislere geçmiş olsun dilekleriyle başlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, terörü kınayarak aynı acıların tekrar yaşanmamasını diledi. Eylül ayında şehit olan polis ve askerleri de rahmet ve minnetle anan Başkan Çalık, eylül ayı boyunca yapılan hizmetleri kamuoyu ile paylaştı.

“Vatan, gerçek sahiplerine; yani milletimize emanet edildi”

6 Ekim İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşu ve Azerbaycan’ın bağımsızlık gününü kutlayan Başkan Çalık, konuşmasında 100. yılı kutlanacak Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e özel bir yer verdi. Cumhuriyet’in ilanına giden yolda şehit ve gazileri rahmet ve minnetle anan Başkan Çalık, “29 Ekim 1923’te ilan edilen genç Cumhuriyet’imizin mayasında emek vardı. Her köşesi işgal edilen vatan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ya İstiklal Ya Ölüm” diyerek başlattığı milli mücadele sonucunda elde edilen büyük zaferle kurtuldu ve vatan, gerçek sahiplerine; yani milletimize emanet edildi” diye konuştu.

“El ele verip yeniden başarabiliriz”

Meclis toplantısında Cumhuriyet’in kazanımlarına da değinen Başkan Çalık, “Fikirlerimiz, düşüncelerimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı yoldan ilerliyor. Gücünü milli iradeden alan laik Cumhuriyet’i korumak, sözde değil özde demokrasiyi tesis etmek, emin adımlarla yürümek, en önemli hedefimizdir. Bu uğurda mücadele vermekten asla vazgeçmeyeceğiz. Zorluklar karşısında asla pes etmeyeceğiz. O dönemde Atamız, atalarımız ve Cumhuriyet bu gelişmeyi, bu gerçek büyümeyi başarmışsa, biz de bugün el ele verip yeniden başarabiliriz. Güven dolu bir geleceği inşa etmek için canla başla çalışmayı sürdüreceğiz. Ata’mızın bize emaneti olan Cumhuriyeti yüceltmek için, umudumuzu bir an olsun kaybetmeden ilerleyeceğiz. Bizim yolumuz Büyük Atatürk’ün yoludur. Şartlar her ne olursa olsun; yolundan dönersek namerdiz” ifadelerini kullandı. Başkan Çalık, Beylikdüzü’nde Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını 100. yılına yakışır etkinliklerle komşularıyla birlikte kutlayacaklarını da ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa